marta64
Fanka BB :)
Jeszcze na zwolnieniu nie jestem ale mój gin wystawia tak żeby było od wizyty do wizyty czyli mniej więcej na miesiącDziewczyny, ktore sa na l4, na ile macie wystawiane zwolnienie? na miesiac czy jakos inaczej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze na zwolnieniu nie jestem ale mój gin wystawia tak żeby było od wizyty do wizyty czyli mniej więcej na miesiącDziewczyny, ktore sa na l4, na ile macie wystawiane zwolnienie? na miesiac czy jakos inaczej?
Tak mniej wiecej od wizyty do wizytyDziewczyny, ktore sa na l4, na ile macie wystawiane zwolnienie? na miesiac czy jakos inaczej?
A to zalezy... co ile mam wizytę. Teraz mam l4 wystawione na 3 tygodnie, wcześniej na 2 tygodnie.Dziewczyny, ktore sa na l4, na ile macie wystawiane zwolnienie? na miesiac czy jakos inaczej?
Jesli nie mam wizyty to mi panie w rejestracji w klinice wystawiają taki luksusA jesli nie moge dostac sie do swojego lekarza prowadzacego ciaze (prywatna opieka z pracy) to jesli zwolnienie wystawi mi inny ginekolog to ma to jakis wplyw na cokolowiek? bo teraz jak widze, to do mojego lekarza ciezko sie dostac (czas wakacyjny, wyjazdy, milosci, pierwsze razy) a przed miesiacem nie bylo zadnego problemu, teraz to jakas masakra
![]()
Cham [emoji16]a moj lekarz powiedzial, ze za dobrze by bylo tylko po zwolnienie wpasc bez wczesniejszego umawiania sie i doopa![]()
A jesli nie moge dostac sie do swojego lekarza prowadzacego ciaze (prywatna opieka z pracy) to jesli zwolnienie wystawi mi inny ginekolog to ma to jakis wplyw na cokolowiek? bo teraz jak widze, to do mojego lekarza ciezko sie dostac (czas wakacyjny, wyjazdy, milosci, pierwsze razy) a przed miesiacem nie bylo zadnego problemu, teraz to jakas masakra
![]()
to ewentualnie do ogolnego lekarza, mysle ze jak powiesz jaka sytuacje to bez problemu dostaniesza moj lekarz powiedzial, ze za dobrze by bylo tylko po zwolnienie wpasc bez wczesniejszego umawiania sie i doopa![]()