Lovi23
Fanka BB :)
Ja kupiłam Jumper S1006 bodajżeA czy podawałaś namiar na niego, gdzie kupiłaś? Choć w tej ilości postów znalezienie bedzie graniczyć z cudemproszę zatem o info
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupiłam Jumper S1006 bodajżeA czy podawałaś namiar na niego, gdzie kupiłaś? Choć w tej ilości postów znalezienie bedzie graniczyć z cudemproszę zatem o info
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jej świetnie !!! i ta machajaca rączka ☺ uroczoJuż po badaniu, wszystko jest w porządku. Bąbel ma 6,8 cm, tętno 153/min, przezierność 1,02 mm. Troszkę nam się przesunął termin porodu, na 03.01.2018. Wiek z USG 13+1. Ślicznie machał do zdjęć, ale nie bardzo chciał się układać do badania, trochę go Pani dr musiała wytrząsnąć. Nie pokazał nam czy coś między nóżkami jest czy nie.
Z witamin biorę folik mama 2/3 od samego początku, tak poleciła mi moja gin.
Do pracy raczej wątpię czy wrócę, umowa mi się kończy pod koniec macierzyńskiego.
Imiona już dawno wybrane, chociaż mi inne też chodzą po głowie.
Gratuluje wszystkim nowym forumowiczkom
@kass.es za dużo chipsów! Będzie dobrze![]()
macha do nasJuż po badaniu, wszystko jest w porządku. Bąbel ma 6,8 cm, tętno 153/min, przezierność 1,02 mm. Troszkę nam się przesunął termin porodu, na 03.01.2018. Wiek z USG 13+1. Ślicznie machał do zdjęć, ale nie bardzo chciał się układać do badania, trochę go Pani dr musiała wytrząsnąć. Nie pokazał nam czy coś między nóżkami jest czy nie.
Z witamin biorę folik mama 2/3 od samego początku, tak poleciła mi moja gin.
Do pracy raczej wątpię czy wrócę, umowa mi się kończy pod koniec macierzyńskiego.
Imiona już dawno wybrane, chociaż mi inne też chodzą po głowie.
Gratuluje wszystkim nowym forumowiczkom
@kass.es za dużo chipsów! Będzie dobrze![]()
ajjj zazdro@monia090 @Martus90 @Kasiapfin dziewczyny wiadomo powodzenia na wizytach
Jestem w pracy, już po śniadanku. Kurde boli mnie ząb, a w sumie teraz to pół szczęki czuję. Wiedziałam że coś będzie nie tak bo całe dziąsła mnie bolały i krwawiły i wiedziałam że skończy się jakimś zapaleniem.
W sobotę jadę do mamy na kopytkai pierożki z jagodami i truskawkami
już się nie mogę doczekać tylko nie wiem gdzie ja te wszystkie pyszności pomieszczę
![]()