Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia teraz patrzę, że my mamy jeden dzień różnicyMoja wizyta za pol godziny [emoji4]
Pozniej was doczytam, bo piszecie jak szalone!
no jak to jak?? szczęśliwa gromadkaDziewczyny a ja dokładnie 4lata temu rodziłam, o tej porzeo 9:30 przyszła nna świat moja obecnie czterolatka. I cholera, za 6,5miesiaca będę rodzić znowu. Takie mnie dzisiaj nachodzą myśli - jak to będzie???
raczej będzie zimnoMartus o tak moja córcia jest bardzo grzeczna, mam
nadzieje ze drugie wda sie w siostrę
Chcemy z mężem synka i najprawdopodobniej to będzie synek, tak ocenił lekarz na prenatalnych, ale jeszcze nie ze stuprocentowa pewnością
Parolka gratuluje wizyty, śliczne zdjęcie
Monia, Martus, Kasiapfin udanych wizyt !
Dreamscometrue o tym samym pomyslałam jutro juz lipiec ! Zleci do stycznia mowie Wamani sie obejrzymy i będziemy tulić nasze bobasy
Annie wszystkiego najlepszego dla córci !! [emoji8]
Jutro idziemy na wesele, mam nadzieje ze będzie chłodno bo innacZej padnę na tym weselu pod stołem i to nie jak inni od wódki [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Martus o tak moja córcia jest bardzo grzeczna, mam
nadzieje ze drugie wda sie w siostrę
Chcemy z mężem synka i najprawdopodobniej to będzie synek, tak ocenił lekarz na prenatalnych, ale jeszcze nie ze stuprocentowa pewnością
Parolka gratuluje wizyty, śliczne zdjęcie
Monia, Martus, Kasiapfin udanych wizyt !
Dreamscometrue o tym samym pomyslałam jutro juz lipiec ! Zleci do stycznia mowie Wamani sie obejrzymy i będziemy tulić nasze bobasy
Annie wszystkiego najlepszego dla córci !! [emoji8]
Jutro idziemy na wesele, mam nadzieje ze będzie chłodno bo innacZej padnę na tym weselu pod stołem i to nie jak inni od wódki [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom