Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mialam swoje we wrzesniu I tez pogoda byla boskaa ja miałam wesele we wrześniu i pogoda była IDEALNA![]()
Nasze było w styczniu, w nazimniejszy dzień (-20st). Też uważam że było idealnie! [emoji16]a ja miałam wesele we wrześniu i pogoda była IDEALNA![]()
MAMA MA ZAWSZE RACJĘWitajcie w piątek! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś.
Ja jestem dętka od rana, niby wstałam bez problemu ale czułam, że z minuty na minute slabne, ledwo dojechałam do pracy, poszłam jeszcze na targ to snułam się po nim jak śnięta, nic nie kupiłam. W pracy mam ciśnieniomierz i zmierzyłam sobie ciśnienie, mam 89/60. Mama moja uważa, że z takim ciśnieniem powinnam isc do lekarza, bo skoro siedząc mam zadyszkę, to co dopiero jak wstanę i bede przyjmować klientki. Sama nie wiem co mam robic.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witajcie w piątek! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś.
Ja jestem dętka od rana, niby wstałam bez problemu ale czułam, że z minuty na minute slabne, ledwo dojechałam do pracy, poszłam jeszcze na targ to snułam się po nim jak śnięta, nic nie kupiłam. W pracy mam ciśnieniomierz i zmierzyłam sobie ciśnienie, mam 89/60. Mama moja uważa, że z takim ciśnieniem powinnam isc do lekarza, bo skoro siedząc mam zadyszkę, to co dopiero jak wstanę i bede przyjmować klientki. Sama nie wiem co mam robic.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom