Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też, ja też!Kurde dziewczyny nie wiem co myśleć, czasem mam wrażenie że czuję mojego bejbika. To tak bardzo bardzo bardzo nisko bardziej po lewej stronie niż po środku. Jelit tam na pewno nie mam. Tak teraz w sumie nie wiem co o tym myśleć W poprzedniej ciąży czułam dzidzie w 14 tygodniu, lekarz mówił że możliwe i okazało się że dzidzia jest tam gdzie czułam ruchy. Teraz nie wiem czy już tak bardzo chcę czuć czy już coś powoli zaczynamTo takie miźnięcia

ja też, ja też!
Jak leżę bez ruchu to po prawej stronie bardzo nisko takie motylki, nie wiem czy to możliwe ale czułam już 3 razy![]()
No ja też przy tym problemy z pulsem mam
dlaczego tak długo do następnego usg??Czesc mamuski!
Powodzenia wizytujacym dzis, bedzie wszystko dobrze! Ja dzis zamowilam sobie poduche - rogala do spania a potem jako kojec dla bobo, koszule nocną i takie malutkie buciki <3 no nie moglam sie oprzećKurde do nastepnego usg tak daleko... nawet jeszcze daty nie mam wyznaczonej ale wiem ze to bedzie za jakies 7 tyg dopiero bo ok 20 tyg buuu