Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za odpowiedź [emoji5]
Czasami lepiej porobić więcej badań niż za mało.
Ja chodzę prywatnie i ciąża jest pod zwiększona opieką lekarza wiec pewnie będzie dużo tych badań. [emoji5]
Amelkę straciłam prze cukrzycę. Cierpię na cukrzycę ciążową. W pierwszwj ciąży zła diagnoza zabrała nam szansę na wspólne życie. Z chłopcami od początku dieta i insulina, obaj urodzeni przez cc w 37t2d. Wiktor w lipcu skończy 5lat,Nikoś w stycznou skończył 2. Nie wiem jak podejść do tematu ponieważ ze względu na obciążony wywiad położniczy powinnam być pod ścisłą opieką od początku, a z drugiej strony marzę o odrobinie normalności. Choć pewnie l4 by się przydało [emoji6]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nina strasznie mi przykro z powodu córci [*]Amelkę straciłam prze cukrzycę. Cierpię na cukrzycę ciążową. W pierwszwj ciąży zła diagnoza zabrała nam szansę na wspólne życie. Z chłopcami od początku dieta i insulina, obaj urodzeni przez cc w 37t2d. Wiktor w lipcu skończy 5lat,Nikoś w stycznou skończył 2. Nie wiem jak podejść do tematu ponieważ ze względu na obciążony wywiad położniczy powinnam być pod ścisłą opieką od początku, a z drugiej strony marzę o odrobinie normalności. Choć pewnie l4 by się przydało [emoji6]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wizytę na 15.05 ustaloną i tak się zaczęłam zastanawiać czy może nie skusić się i nie pójść na usg prywatnie. Od dwóch dni jedynym objawem jaki mam jest ból jajników, wszelkie mdłości ustały i zaczynam się denerwować znowu.No ja mam już wizytę potwierdzoną. 16.05 na 20:15mam nadzieje, że będzie już serducho [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wg mnie bezsensu. Ja tez byłam zła jak mi późny termin wyznaczyli ale wcześniej i tak nic nie widać-dodatkowy stres. Ja mdłości w ogóle nie mamJa mam wizytę na 15.05 ustaloną i tak się zaczęłam zastanawiać czy może nie skusić się i nie pójść na usg prywatnie. Od dwóch dni jedynym objawem jaki mam jest ból jajników, wszelkie mdłości ustały i zaczynam się denerwować znowu.
Czy uważacie że opłaca się iść około 5/6 tygodnia na usg? Wiem że nie powinnam się denerwować ale ta niepewność mnie dobija ;/
Wg mnie bezsensu. Ja tez byłam zła jak mi późny termin wyznaczyli ale wcześniej i tak nic nie widać-dodatkowy stres. Ja mdłości w ogóle nie mam
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się