dreamscometrue
Mama Zosi
oo urodziłam się we WrocławiuWrocław
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oo urodziłam się we WrocławiuWrocław
troszkę wstaję ... czasami to już nie mogę znieść tego leżeniaMam pytanie do mam lezacych [emoji3] Cały czas lezycie? Czy może wstajecie zrobić sobie śniadanko albo coś do picia?
Trzymam kciuki za dziadka i za wizytę. Na pewno będzie wszystko dobrze [emoji8]Brat obroniony na 5 :-) Wiedziałam, że tak będzie, ale miał tremę chłopak.
...także teraz jeszcze tylko dziadek i moja wizyta.
Nigdy nie byłam we Wrocławiu, a słyszałam, że jest piękny :-)
Mam pytanie do mam lezacych [emoji3] Cały czas lezycie? Czy może wstajecie zrobić sobie śniadanko albo coś do picia?
Nawet nie mów [emoji3] też już mnie wszystko boli od tego leżenia...troszkę wstaję ... czasami to już nie mogę znieść tego leżenia [emoji14] wczoraj nawet posortowałam pranie![]()
też mam taką nadzieję...prawda jest taka, że w Twoim przypadku na pewno leżenie pomoże, więc jako dzielna mama musisz się poświęcićNawet nie mów [emoji3] też już mnie wszystko boli od tego leżenia...
Ja też wstaje do wc, do kuchni, czasem się przejdę tak o bez większego sensu i celu
Dobrze, że już brzuch mi nie twardnieje i mam nadzieję że była to tylko jednorazowa akcja [emoji17]
Wiem... jestem na to przygotowana już psychicznie [emoji3] decydując się na ciążę wiedziałam co mnie czeka. No więc leżymy [emoji110] do 37 tc [emoji110]też mam taką nadzieję...prawda jest taka, że w Twoim przypadku na pewno leżenie pomoże, więc jako dzielna mama musisz się poświęcić![]()