oo urodziłam się we WrocławiuWrocław
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oo urodziłam się we WrocławiuWrocław
troszkę wstaję ... czasami to już nie mogę znieść tego leżeniaMam pytanie do mam lezacych [emoji3] Cały czas lezycie? Czy może wstajecie zrobić sobie śniadanko albo coś do picia?
Trzymam kciuki za dziadka i za wizytę. Na pewno będzie wszystko dobrze [emoji8]Brat obroniony na 5 :-) Wiedziałam, że tak będzie, ale miał tremę chłopak.
...także teraz jeszcze tylko dziadek i moja wizyta.
Nigdy nie byłam we Wrocławiu, a słyszałam, że jest piękny :-)
Mam pytanie do mam lezacych [emoji3] Cały czas lezycie? Czy może wstajecie zrobić sobie śniadanko albo coś do picia?
Nawet nie mów [emoji3] też już mnie wszystko boli od tego leżenia...troszkę wstaję ... czasami to już nie mogę znieść tego leżenia [emoji14] wczoraj nawet posortowałam pranie![]()
też mam taką nadzieję...prawda jest taka, że w Twoim przypadku na pewno leżenie pomoże, więc jako dzielna mama musisz się poświęcićNawet nie mów [emoji3] też już mnie wszystko boli od tego leżenia...
Ja też wstaje do wc, do kuchni, czasem się przejdę tak o bez większego sensu i celu
Dobrze, że już brzuch mi nie twardnieje i mam nadzieję że była to tylko jednorazowa akcja [emoji17]
Wiem... jestem na to przygotowana już psychicznie [emoji3] decydując się na ciążę wiedziałam co mnie czeka. No więc leżymy [emoji110] do 37 tc [emoji110]też mam taką nadzieję...prawda jest taka, że w Twoim przypadku na pewno leżenie pomoże, więc jako dzielna mama musisz się poświęcić![]()