reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@aaniaa gratulacje :) w pierwszej ciąży mi pomagała herbata z odrobiną imbiru właśnie.
@monia super :)
@michasia mam to samo 4 do 5 razy potrafię odwiedzać wc. W pierwszej ciąży też tak miałam, ale to akurat dobra przypadłość ;)
@Parkolka witaj i gartki :)

Dziewczyny jednak nietolerancja glukozy mnie nie odpuszcza, trzymajcie kciuki bo to ciężka walka. Planowałam chodzić do końca roku szkolnego do pracy ale chyba się nie uda, potrzebuję diety i dużo ruchu, a na chwilę obecną tak się nie da. Jestem załamana...

@aaniaa gratulacje :) w pierwszej ciąży mi pomagała herbata z odrobiną imbiru właśnie.
@monia super :)
@michasia mam to samo 4 do 5 razy potrafię odwiedzać wc. W pierwszej ciąży też tak miałam, ale to akurat dobra przypadłość ;)
@Parkolka witaj i gartki :)

Dziewczyny jednak nietolerancja glukozy mnie nie odpuszcza, trzymajcie kciuki bo to ciężka walka. Planowałam chodzić do końca roku szkolnego do pracy ale chyba się nie uda, potrzebuję diety i dużo ruchu, a na chwilę obecną tak się nie da. Jestem załamana...

Grunt, że da się to wyregulować :) nie załamuj się! Dasz radę. Dla malucha warto [emoji8]

Witam nową mamusię i gratuluję!

Witam Was serdecznie :)
Postanowiłam dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam, gdyż to samo szczęście czeka i mnie :)
Termin u gin. dopiero przede mną (25.05), ale dwie kreski na teście.... a w zasadzie na testach (kilku ;)) za każdym razem były coraz mocniejsze, a wczorajszy wynik bety wyniósł 420, zatem nieśmiało mogę mówić o sobie przyszła mama - wg moich wyliczeń - styczniowa :)
Pozdrawiam!

Postanowiłam dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam, gdyż to samo szczęście czeka i mnie :)
Termin u gin. dopiero przede mną (25.05), ale dwie kreski na teście.... a w zasadzie na testach (kilku ;)) za każdym razem były coraz mocniejsze, a wczorajszy wynik bety wyniósł 420, zatem nieśmiało mogę mówić o sobie przyszła mama - wg moich wyliczeń - styczniowa :)
Pozdrawiam!
Gratuluję! :)

Witam ! No u mnie sytuacja ciut inna niż u Was. Karmię piersią więc okresem się nie przejmowałam. No i kręci mi się w głowie ,mam apetyt coś nie tak. Lecę po test. Słabiutki. Hmm chyba negatywny ale potwierdzę za kilka dni drugim. Zrobiłam 3maja i ewidentnie dwie krechy. Wtedy panika, cholera który to tydzień i szybko prywatnie do gina a tu dopiero pęcherzyk także jakiś 4tc może już 5..;) ciekawe kiedy termin będzie;) pozdrawiam grudniowe i styczniowe mamusię;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrawiam!

Gratuluję, ale nas już dużo [emoji3]

@Torunianka witaj i tobie też gratuluje! [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry