marta64
Fanka BB :)
Oj jestMasakra co nie? Jaki człowiek jest głupi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj jestMasakra co nie? Jaki człowiek jest głupi...
Hormony [emoji16] wszystko się ułoży. Dla dzieci nie da się wszystkiego podzielić na pół. Najważniejsze żeby się czuły kochaneI jeszcze mam jakieś takie głupie myśli co chwilę. Jak się córka urodziła to mąż zarabiał mniej i nie stać nas było np na sesję z brzuszkiem, fotografa na chrzest itd. I teraz myślę, że powinno być sprawiedliwie, czyli teraz tez nie powinnam sobie na to pozwolić. A potem myślę, że to ostatni raz z brzuszkiem i że warto mieć taką pamiątkę. Nawet ostatnio jak M powiedział, że tutaj kozy zrobić chrzciny, to tak mi żal się zrobiło, że córce robiliśmy gdzie indziej, a tutaj jest lepiej i jak to tak, niesprawiedliwie względem niej.
A potem myślę, że z drugiej strony ona ma/miała mamę przez 2.5 roku tylko dla siebie, a drugie nigdy nie będzie nas miało tylko dla siebie...
No durnoty takienie wiedziałam, że to takie trudne będzie
Ale Wam dziś biadole, sorry
Lepiej. Plamie ale na bezowo wiec strachu nie ma i leze sobie i na głowę dostaję [emoji13] ale humor mi się poprawil bo mialam miec wizyte w sobotę a mi przenieśli na piatek i to na rano a tak lubie najbardziej. A juz sie doczekać nie mogę.dreamscometrue-właśnie nie mam dostępu..usg to mogę tu wstawić na główne ale brzuszek itp.wolałabym niepisala,że mieszkam w DE
a pochodzę z Malborka
wizytę kolejną mam 27.07 u swojego gina i w PL prywatnie 09.08
a jak się czujesz dziś?
Ja zawsze tego się bałam najbardziej że będzie córcia jedynaczką, bo tak mimo wszystko jest tak jak mówisz duża rodzina to szczęśliwa rodzina. U Ciebie nigdy nie wiadomo jak się potoczyKochana dzieci będą szczęśliwe ze maja siebie nawzajem u mnie będzie raczej jedynak i martwię się ze rodzenstwa będzie brak..duza rodzina to szczęśliwa rodzina
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]
Czy ja bym mogła też prosić o dostęp. Wyświetliło mi się że nie mam uprawnień@aneczka227 możesz wrzucić tutaj normalnie na forum w wiadomości, a jeśli chcesz na forum zamkniętym to tu masz link https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/88794/ tylko daj znać czy masz dostęp? Jeśli nie to chwilę to zajmie bo będę pisała do głównego administratora. A podawalas mi terminy swoich wizyt i gdzie mieszkasz?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]
hej,
nie sposób przeczytać wszystko, produkcja idzie pełną parą
Dziewczyny! Moje sutki już się "moczą" wyjątkowo szybko, czytałam, że to nie ma wpływu na laktacje, ale jakoś podświadomie czuje, że nie będzie z tym problemu
No i za 2 dni USG tzw. prenatalne/genetyczne, czy w 12 tyg lekarz jest już w stanie określić płeć??