malinka1000
Fanka BB :)
DZIEKUJE ZA SLOWA WSPARCIA. TROCHE SIE USPOKOILAM, BO GDYBY TO Z DZIDZIA BYLO NIE TAK TO NADAL MIALABYM KRWAWIENIE, A TERAZ NIC SIE NIE Dzieje wiec poczekam. jeszcze raz wam dziekuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wizytę mam 13.07
a termin teoretycznie na 30.01
Rany, już kupujecie ciuszki ?! :O
Rozglądam się troszkę za różnymi gadżetami, ale ciągle mam jeszce czas... tylko oglądam na razie![]()
droczyl sie i dupke wystawial
nawet P.a. i dr stwierdzila ze charakterny osobnik

@mamaincogito a jednak!
@malinka1000 ale grypa bez gorączki? Tak, ja jeszcze pracuję, chociaż od dwóch dni rozważam L4 przez te stawy. Mam juz dziewczynę przeszkoloną na swoje stanowisko, wiec w sumie nic mnie nie trzyma.
@Kejka ale jak ty na Irlandii to leć po kasę na wyprawkę dla dzieciątka!Moja macocha poszła, popytała i otrzymała pieniądze na start
nawet jak dostała skierowanie do Dublina do szpitala na badania, to poszła z tym skierowaniem i otrzymała czek na paliwo, za dojazd
Chcesz to dowiem się dokładniej co i jak!
![]()
Już jestem po wizyciedzieciaczka niestety nie podgladalysmy, zbadala mi tylko szyjke macicy i powiedziała że trzyma ale jest KRÓTKA (Nie pytałam ile dokładnie cm ) I tym sposobem dostałam skierowanie do szpitala na zakładanie szewka - mam nadzieję. Później ma do mnie doktorka jeszcze zadzwonić i powiedzieć który szpital mi wybrała...
Skoro już tak szczerze to: trzecią dzidzię robiliśmy świadomie, ale jak już dowiedziałam się że jestem w tej ciąży, że udało się to zaczęłam mieć straszne obawy, aż płakałambałam się że nie wiem czy pokocham tak samo, czy będę potrafiła poświęcić czas każdemu dziecku sprawiedliwe i tak po przemyśleniach już wiem że niestety nie dam rady, bo najstarsza była jedna więc cała uwaga była poświęcona dla niej, pojawiła się młodsza i też jakoś daliśmy radę, a teraz pojawi się trzecia dzidzia i nie będzie miała już tak fajnie jak miały starsze siostry, a starsze siostry niestety też będą miały mniej mamy niż mają teraz. Tak to mnie męczyło okropnie i męczy nadal tylko już dużo mniej bo na szczęście oswajam się już z tą myślą. Myślę że ze wszystkim trzeba czasu na oswojenie się. Narazie to wszystko wydaje się takie mało realne, ale potem jak już będziemy czuć dzidzię w brzuszku i będziemy mieć te wielkie brzuchy to wtedy dotrze do człowieka wszystko
I tak w sumie pisałam i nie wiem czy ujęłam to w słowa tak jak chciałam, żeby być dobrze zrozumianą