Magiczna83
Fanka BB :)
Ej dobra kto mi wytłumaczy jak na telefonie dodać zdjęcie do posta?
Klikasz wyslij plik ( pod trescia wiadomosci) I dodajesz fotke z galerii w telefonie chyba ze masz za duza rozdzielczosc wtedy musisz to skowertowac.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ej dobra kto mi wytłumaczy jak na telefonie dodać zdjęcie do posta?
Też mam problem z mięsem, chociaż powoli czasem coś zjem, ale wcześniej to trzeba było trzymać ode mnie z daleka. Oooooo tak samo jak śledzie przed ciąża kilogramami jadłam tak teraz nie mogę patrzeć. A w poprzedniej ciąży pojawił mi się wstręt do frytek i do tej pory ich nie jadam...Moze i ja jutro dowiem sie o płci?fajnie by bylo.Juz doczekac sie nie moge.A mam pytanie czy ma ktoeas z was tak ze cos co jadła wczesniej teraz na to patrzeć nie moze? Ja tak mam z miesem i wedlinami.Nie moge na nie patrzeć ani ich jeść
tylko jakies serki jogurtu makarony
![]()
Nie obeszloby się inaczej [emoji3] Też mam ja dziś na obiad [emoji3] Normalnie kocham ta surówkę ... wczoraj też jadłam [emoji23]Mam dzisiaj nawet ja na obiad do tego klopsiki w sosie koperkowym bo jakos sie wkrecilam i non stop bym jadla polskie mielone w roznej postaci. Witaminki naturalne to samo zdrowie
![]()
Może edytuj zdjęcie, tzn pomniejsz no nie wiem .@Agi.aguullka @Magiczna83 tak robię ale ciągle wywala mi błąd, że za mało pamięci aby dokończyć operacje, albo z zdjęcie za duże. Już zmieniłam ustawienia aparatu, żeby na najmniejszej rozdzielczości ale dalej dupa![]()
Może edytuj zdjęcie, tzn pomniejsz no nie wiem .
Albo aktualizuj forum. Mi ostatnio też wychodził taki błąd i musiałam usunąć aplikację, zainstalować od nowa i już wszystko grało![]()
Ja wchodzę przez aplikację która ściągnęłam na telefonOkeeeej, ale to jest jakaś aplikacja? Bo ja właze przez internet normalnie