mamaincogito
Fanka BB :)
Kod B to ciąża a nie chodzoneOj tak, wlasnie innego zwolnienia bym nawet nie chciała bo mam w planach trochę pojeździć [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kod B to ciąża a nie chodzoneOj tak, wlasnie innego zwolnienia bym nawet nie chciała bo mam w planach trochę pojeździć [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale internista może wpisać A, chodzi o to, żebyś dostała 100% pensji za to zwolnienie. I pamiętaj, że L4 chodzone nie oznacza, że możesz jeździć i chodzić gdzie chceszA myślałam ze chodzi Ci o 2 [emoji16] No to wiadomo, chora nie jestem wiec nawet mi to do głowy nie przyszło [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie lekarz, ale robię u położnych.mam do Was pytanie - czy Wasi lekarze robią Wam posiew z pochwy na wizytach?
mi ciągle bakterie wychodzą i już dwa antybiotyki wzięłam, w piątek na wizycie pewnie znowu będę robić i aż się bojęNie lekarz, ale robię u położnych.
Robiłam do 10 tc, teraz mam zrobić między 15-20 tc, później 33-37 tc
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się, ja w pierwszej ciąży też miałam co chwilę coś. Tyle, że zazwyczaj grzybica :/mi ciągle bakterie wychodzą i już dwa antybiotyki wzięłam, w piątek na wizycie pewnie znowu będę robić i aż się boję
Kiedyś słyszałam opinię że kobiety rodzą dzieci podobne wagowo i wzrostowo do tego jak same przyszły na świat. W moim przypadku dwa razy się sprawdziło i moje dziewczyny miały obie po 52 cm i waga koło 3400, a mój mąż jak się urodził to miał ponad 62 i waga grubo ponad 4 kgMój straszak, jak się urodził miał 62cm
To u mojej mamy się nie sprawdza ta teoriaDziewczyny powodzenia na wizytach
Kiedyś słyszałam opinię że kobiety rodzą dzieci podobne wagowo i wzrostowo do tego jak same przyszły na świat. W moim przypadku dwa razy się sprawdziło i moje dziewczyny miały obie po 52 cm i waga koło 3400, a mój mąż jak się urodził to miał ponad 62 i waga grubo ponad 4 kg