Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odpukać plamienia nie ma ... i już oczywiście zaczynam łazić, ogarniać itd. i boję się, że przez to wróci, ale już sama nie wiem jest ok i mam leżeć?Witam dziewczynyja wstalam dzis jakos o dziwo wyspana o 8
dziekuje za mile słowa
mam nadzieję ze wszystko bedzie ok
jeszcze 1.5 godziny a nerwy mam jak cholera.Dreamscometrue jak dzis samopoczucie? Ja sie czuje świetnie odpukac
i mam jakos dużo energii.
Pokazuje brzuch do porodu [emoji23]U mnie nadal - 2 kg niech zostanie tak jak najdłużejw poprzedniej ciazy przytyłam 10 kg kto wie moze tym razem mniej
![]()
Ale na mnie nie patrzenie bo ja przy waszych 50 kg to grubas jestem...
Ja kawkę pije codziennie, uwielbiami tak zeszłam z 2 na 1
![]()
Lovi padłam [emoji23] pokaz ten brzuch do porodu![]()
Ale teraz to mam z 2 kg na plusie po obiedzie- młode ziemniaczki, szparagowka, mizeria i kurczak w sosie- poezja [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zależy co ogarniasz... [emoji3]odpukać plamienia nie ma ... i już oczywiście zaczynam łazić, ogarniać itd. i boję się, że przez to wróci, ale już sama nie wiem jest ok i mam leżeć?![]()
odpukać plamienia nie ma ... i już oczywiście zaczynam łazić, ogarniać itd. i boję się, że przez to wróci, ale już sama nie wiem jest ok i mam leżeć?![]()