Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie muszę kompa włączyć bo na tel nie nadazam [emoji13]Ach, jestem pod wrażeniem, jak czuwasz nad porządkiem, nasza Adminko!!! [emoji2]
Z bólem zębów i dziąseł też się uzeram.Ogólnie może być, dziękuję. Zdarzają się problemy z migrenami niestety i bólem zębów, które były leczone w tym roku...Będę musiała jednego leczyć kanałowo :/. Poza tym boli mnie i kłuje brzuch i w okolicach krocza od kilku dni ale lekarz, który wykonywał usg prenatalne twierdzi, że to prawdopodobnie powiększająca się macica.Pracuję jeszcze ale już chyba niedługo.
Dream ale ten krwiak stanowi duże zagrożenie?
14 maja to w moje urodziny [emoji13] do porodu nie będziecie chcieli znać plci?14 maja test na 100% pozytywny, następnego dnia pierwsza wizyta (wtedy 7+1). 15.06 zmieniłam lekarza i byłam na wizycie u obecnego, dzisiaj jestem po kolejnej, następna 9 sierpniaJestem z małego miasta koło Katowic, woj.śląskie. Płci nie znam i nie chcę znać, to będzie taka mała niespodzianka [emoji14] Ale coś czuję, że to będzie dziewczynka, chłopak również. A z wyborem imienia czekamy do około 20 tygodnia, mamy czas jeszcze
![]()
Podziwiam ja bym nie wytrzymała [emoji6] fajnie, że dołączyłaś [emoji5]Myślę, że nie![]()
Hihi, ja też bym nie wytrzymałaPodziwiam ja bym nie wytrzymała [emoji6] fajnie, że dołączyłaś [emoji5]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]
Ja zawsze regularnie chodziłam do dentysty bo mam słabe zęby. Specjalnie pod koniec zeszłego roku i na początku tego robiłam przeglądy i leczenie. Zaszłam w ciążę i bach. Od razu problemy.No i nic oprócz paracetamolu nie można, zdjęcia nie można....Na szczęście już nie boli ale niestety ta kanałówka...Z bólem zębów i dziąseł też się uzeram.
Kochana będzie dobrze! Jak już któraś z dziewczyn pisała przy NT 6 kobieta urodziła zdrowe dziecko...to tylko szacunki! Kiedy wyniki pappy? Dobrze że reszta informacji pozytywna[emoji5]Hej jestem po wizycie i badaniu usg genetycznym.Bedzie dziewczynkaTylko mam problem
wyszła za duża przeziernosc karkowa 4,2
dostalam skierowanie na dalsze badania.Lekarz stwierdzil ze to nie wyrok itp.Ale mam większe ryzyko 1/79 anie jak w moim wieku 1/950 ze dziecko urodzi sie z wada serca lub 21% ze z daunem.Wszystko reszta wyszła ok.Podobno u dzieci z daunem nie ma kości nosowej i czegoś tam jeszcze.Mam nadzieje ze test pappa i reszta badan beda ok.2dzieci jest zdrowa,w rodzinie obciążeń nie bylo.A moze tak jak lekarz mowi ten płyn tak wolno sie wchłania,lub u niektórych dzieci to normalne
pocieszam sie ta myślą.Przy lekarzu sie poplakalam
pozdrawiam was