Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noe to i nas na szczęście w szpitalu 5 dni potem jeszcze przez miesiąc była żółta. Ale że szpitala wychodziłam z płaczem i mówiłam że jak mnie nie wycisza to wychodZimy na moje żądanieJa mam A, mój ma B. Córka miała żółtaczkę bardzo długo, później przerodziła się w zapalenie wątroby, leczyliśmy do 5 miesiąca życia. Nie wiem czy to ma aż taki związek. U nas bardziej genetyczna ta żółtaczka, bo ja też miałam podobno długo.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My spędziliśmy 7 dni w szpitalu, po tygodniu w domu wróciliśmy do szpitala. Córka na noworodkowy ja na ginekologię, bo karmiłam. Po wypisaniu zlecenie dalszych badań. W 6 tygodniu życia wyszły fatalne próby wątrobę, w 8 tygodniu marker nowotworowy 1024, gdzie norma jest do... 5.Noe to i nas na szczęście w szpitalu 5 dni potem jeszcze przez miesiąc była żółta. Ale że szpitala wychodziłam z płaczem i mówiłam że jak mnie nie wycisza to wychodZimy na moje żądanie![]()
Dzidzia ma 9cm fikala koziolki,potem dostała czkawki,potem odwrocila sie pupa i nie dala zbadaćdlatego badanie trwało godzinę
próby odwrócenia sonda próby kaszlu nieć nie dawaly
lekarz siesmial ze ma nas w tylku.Pod koniec dopiero pokazala sie w całości.Nosek przepływy itp prawidłowe tylko ta cholerna przeziermoac :/ bedzie Jessica lub Amelka
a jezeli chodzi o usunięcie nie daj boze to tylko tak jak powiedzialam lekarzowi ze tylko w tych poważnych wadach jak te różne zespoły w tym Dauna.Bo lekarz wierzy ze bedzie ok ale jakby co to powiedział ze mialabym prawo usunąć
Jestem dobrej mysli.Bylam dzis w pepco i nie wiem czemu przed wizyta od razu sie udalam na dział dziewczecy
jakbym czuła co lekarz powie i sie sprawdziło
![]()
Ja mam A, mąż ma B, córka AB. Wątpię... Zresztą ta od chorób zakaźnych powiedziała, że to najpewniej genetyczne i czasem się zdarza, etymologia takich schorzeń nie jest do końca znana.Mamaincogito straszna historia. Musialas sie strasznie stresowac. Myslisz, ze to nie mialo zwiazku z konfliktem na grupach krwi? Bo mnie lekarka w szpitalu straszyla ta zoltaczka...
Ja mam A, mąż ma B, córka AB. Wątpię... Zresztą ta od chorób zakaźnych powiedziała, że to najpewniej genetyczne i czasem się zdarza, etymologia takich schorzeń nie jest do końca znana.Mamaincogito straszna historia. Musialas sie strasznie stresowac. Myslisz, ze to nie mialo zwiazku z konfliktem na grupach krwi? Bo mnie lekarka w szpitalu straszyla ta zoltaczka...
Dzięki dziewczyny jestescie wspaniałeMilo to bylo czytać.A ja faktycznie jestem chora bo mam zapal gardła.Takze moze to to? Ajezeli nie to troche sie uspokoilam i bede czekała na dalsze badania.Dostalam skierowanie na nie na NFZ jako pilne bo jestem w grupie ryzyka.Jutro jade sie zarejestrować.Gdzies kolo piątku powinni mnie przyjąć.Ana wyniki nie wiem ile po czekam? Amniopunkcje wtedy jak reszta wyjdzie nie tak.Jestescie kochane trzymam za was kciuki
![]()