reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej dziewczyny. Ale dzisian wizytujacych!!! Hurtowo :-) trzymam oczywiscie kciuki!

A ja na poczekalni u lekarza z corka. Zoladek ja boki juz od kilku dni. Dwa dni temu bylysmy, podobno infekcja ale nie przeszlo ;-(. Ja w zeszlym tyg tez cierpialam z tego powodu ponad tydzien, myskalam ze to z uwagi na ciaze, a widocznie to jakis wirus

reklama
@mamaincogito tak mi przykro czytać o Twoich przejściach z malutką, aż się popłakałam. Mam nadzieję, że nigdy już żadnej z nas to nie spotka.

Ile dziś wizyt, powodzenia!
Trzymam kciuki, zwłaszcza za prenatalne, będzie dobrze [emoji846]

Ja wciąż jeszcze w łóżku, płaczę trochę z wykończenia, znów się spóźnię do pracy, ale znowu nie mogłam zasnąć pół nocy... [emoji26]

Dziewczyny powodzenia na wizytach[emoji4]

Moj M jeszcze nigdy ze mna nie byl[emoji17]dwa razy smutne wiesci ,ze seeduszko przestalo bic znosilam sama i sama wracalam do domu.
Nawet jak krwawilam to na ip jezdzilam sama,bo nie mialam go pod reka[emoji17]
Bidok nie ma czasu[emoji58]
Ale w poniedzialek mamy isc razem na prenatalne[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zobaczysz że jak usłyszy serdunio i zobaczy jak podskakuje Wasza kruszynka to poruszy niebo i ziemię żeby być przy Tobie w takich chwilach:)

W pierwszej ciąży czułam mocne ruchy w 16 tyg., w drugiej ciąży wcześniej mimo że łożysko miałam na przedniej scianie więc ten 20 tydzień to tak nie koniecznie
Właśnie mam w tej ciąży łożysko na przedniej ścianie i się zastanawiam czy te ruchy słabsze beda. W pierwszej ciąży miałam na tylnej, wysoko, więc w sumie czułam każdy ruch :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie mam w tej ciąży łożysko na przedniej ścianie i się zastanawiam czy te ruchy słabsze beda. W pierwszej ciąży miałam na tylnej, wysoko, więc w sumie czułam każdy ruch :)

ja nie czułam różnicy, w pierwszej też miałam na tylniej wysoko. Tak samo bolały jedne i drugie :D chociaż w drugiej córa była niżej bo leżała mi pod koniec ciąży na szyjce i to naprawdę bolało i utrudniało chodzenie, ale nie wiem czy to miało związek z tym w którym miejscu było łożysko

ja nie czułam różnicy, w pierwszej też miałam na tylniej wysoko. Tak samo bolały jedne i drugie :D chociaż w drugiej córa była niżej bo leżała mi pod koniec ciąży na szyjce i to naprawdę bolało i utrudniało chodzenie, ale nie wiem czy to miało związek z tym w którym miejscu było łożysko
Chyba bez związku, bo moja była nisko całą ciążę. Miałaś to uczucie jakby Ci ktoś słoik wsadził :D sorry za określenie, ale ja tam się czułam momentami, jakbym z wekiem między nogami chodziła :D

reklama

U mnie 14+6 i jeszcze nic nie czuję. Jedynie wzdecia:( dziewczyny mam jeszcze pytanie: Czy śmiech(ale taki konkretny) może jakoś zaszkodzić dzidzi? No bo to przecież skurcze brzucha też powoduje. No i jak śpicie? Ponoć powinno się tylko na lewym boku, ale czy na tym etapie ciąży spanie na prawym lub na plecach może mieć negatywny wpływ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry