Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie mam taką samą nadziejęMarta my nad morze uderzamy 24 lipca, i tez mam nadzieje ze pojedziemy na spokojnie . We wtorek po prenatalnych mam nadzieję ze stres troche opadnie i na luza pojedziemy.
U nas był kurczak w sosie curry mango, ryż, kalafior i fasolka szparagowa [emoji4]Co tam dziś pichcicie?![]()
Ja pół dnia polezakowalam i stwierdziłam, że zdaloby się zjeść jakiś pyszny obiad![]()
Właśnie gotuje zupę ogórkowa, stęskniłam się za nią
Myślę czy jeszcze szybko obrać ziemniaczki... I zrobić z surówkaTym razem z kapusta pekinska
(Bo mi zalega w lodówce) Ale nie wiem jakie mięso... hmmm
![]()
Co tam dziś pichcicie?
Ja pół dnia polezakowalam i stwierdziłam, że zdaloby się zjeść jakiś pyszny obiad
Właśnie gotuje zupę ogórkowa, stęskniłam się za nią
Myślę czy jeszcze szybko obrać ziemniaczki... I zrobić z surówkaTym razem z kapusta pekinska
(Bo mi zalega w lodówce) Ale nie wiem jakie mięso... hmmm
![]()
Ja nic, ale zamówiłam u M pieczonego łososia na kolację, bo mi jakoś przyszła niewegetariańska ochota.
W ogóle mam coraz częściej ochotę na smak mięsa, co mnie przeraża, bo mięsa nie jadłam od lat, więc przez gardło mi nie przejdzie.
Ale może jakiś mięsny sos mamusia mi zrobi i zjem...
Dziecko chyba wege nie jest [emoji23]
U mnie od prenatalnych raczej wszyscy wiedząU was już większość bliskich wie o ciazy? U mnie tylko moi rodzice i brat , jedna bliska koleżanka no i w pracy
Mój Tz wczoraj pochwalił się kolegom w pracyWrócił taki szczęśliwy, wszyscy gratulowali
![]()