kass.es
Fanka BB :)
Moja znajoma cała ciążę słyszała że dziewczynka a na porodowce okazał się chłopak;-)
Słyszałam że najcześciej tak jest wlasnie przy... teoretycznie dziewczynkach
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja znajoma cała ciążę słyszała że dziewczynka a na porodowce okazał się chłopak;-)
Nigdy nie wyglądałam tak ładnie jak w ciąży z córkąNie mam pojęcia, ale najlepsze jest to że każdy jej mówił że będzie chłopak bo naprawdę ładnie w ciazy wyglądała
@kass.es mój M na drugie na Mikołaj bo się 6 grudnia urodził.
U nas w ten zabobon chyba większość ludzi wierzyNigdy nie wyglądałam tak ładnie jak w ciąży z córką![]()
![]()
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Słyszałam że najcześciej tak jest wlasnie przy... teoretycznie dziewczynkachPrzy chlopczykach o tyle prawdopodobieństwo jest większe że wchłonąć już się nie wchłonie a dziewczynce coś jeszcze moze wyrosnąć [emoji16] My mieliśmy się nie nastawiać ale ja tak bardzo marzyłam o chłopczyku że już inaczej o dzidzi nie myślę
Hihi [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tita ja mam problem z zagospodarowaniem ten sypialni ze względu właśnie ze to poddasze, muszę na internecie poszperać jeszcze za inspiracjami ale myśle o jakiejś tapecie na jednej ścianie a reszta biała lub jasny szary. Na razie skupiam sie na kuchni i łazienkach bo to idzie na pierwszy ogień u nas
Moni który to będzie rydz u Ciebie ??
Angelka fajnie ze juz po badaniach i ze dzidzia zdrowaliczyłas na chłopca ??
Ja tez ponoć nieskromnie mówiąc promieniałem w ciazy i każdy ze chłopczyk będzie a jednak urodziła sie córcia tak jak usg mówiło
Kess kurcze ja tez juz sie do chłopca przyzwyczaiłam, bo po cichu liczyłam ze drugie dziecko będzie chłopcemmam nadzieje ze juz tak zostanie i nic nie odpadnie po drodze [emoji23]
taaak, bardzo chciałam chłopca
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Małgosia87
U mnie sprawdza ginekologicznie lub na usg
A nie możesz iść na zwolnienie?@mamaincogito tak mi przykro czytać o Twoich przejściach z malutką, aż się popłakałam. Mam nadzieję, że nigdy już żadnej z nas to nie spotka.
Ile dziś wizyt, powodzenia!
Trzymam kciuki, zwłaszcza za prenatalne, będzie dobrze [emoji846]
Ja wciąż jeszcze w łóżku, płaczę trochę z wykończenia, znów się spóźnię do pracy, ale znowu nie mogłam zasnąć pół nocy... [emoji26]