Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dwie moje koleżanki miały chłopców a na kolejnej wizycie dziewczynki się okazały. Mój gin mówi ze 11-13 narządy wyglądają tak samo i łatwo się pomylić. około 14-15 może wskazać płeć. Czekam na wizytę za 2 tyg. Będę w 14 tyg. Może się uda.no i po badaniach...
wszystko ok, parametry idealne, ryzyko nemalże żadne...
płeć... tu ku mojemu zaskoczeniu - dziewczynka, oczywiście to na razie sugestia lekarza i jak zaznaczył wszystko może się jeszcze pokazać, jednak... chyba kiedy już określają to raczej coś o tym świadczy...
Czy któraś z was w poprzednich ciążach miała wstępne wskazania na inną płeć niż okazało się później?
Nieprawdopodobne aż co nie w dzisiejszych czasach hehe. Ja bym zawału dostała....Moja znajoma cała ciążę słyszała że dziewczynka a na porodowce okazał się chłopak;-)
Dokładnie, ale czasem się zdarza. Ja osobiście do tego lekarza nigdy nie pojde, w moich oczach dużo straciłNieprawdopodobne aż co nie w dzisiejszych czasach hehe. Ja bym zawału dostała....
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
SuperSłyszałam że najcześciej tak jest wlasnie przy... teoretycznie dziewczynkachPrzy chlopczykach o tyle prawdopodobieństwo jest większe że wchłonąć już się nie wchłonie a dziewczynce coś jeszcze moze wyrosnąć [emoji16] My mieliśmy się nie nastawiać ale ja tak bardzo marzyłam o chłopczyku że już inaczej o dzidzi nie myślę
Hihi [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To takie najgorsze, ja mam dwie dziewczynki więc po cichu marzy się chłopak. Wczoraj wiadomo najważniejsze żeby zdrowe ale jednak zawsze gdzieś tam ta myśl krążypodświadomie nastawiłam się, że to będzie chłopiec i ... trudno mi zaakceptować myśl, że może jednak dziewczynka....
Ja mialam mierzone przez usg i w starej karcie ciąży miałam wpisywane pod koniec ciąży trzy pozycje rozwarcie, długość szyjki i nie pamiętam co jeszczeA...czyli można przez usg? Czyli może sprawdza, chociaż w sumie nic nie mówi.