mamaincogito
Fanka BB :)
Powodzenia dziewczyny!
Ps. Przez Was muszę jechać po paczka....
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kciuki dziewczyny!@dreams, powodzenia! Zosia to dzielna dziewczyny, musi być dobrze [emoji6] xssenia, Lake882 - Wam również samym dobrych wieści [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bedzie!@xssenia samych dobrych wieści na tych przełomowych badaniach [emoji5] i jak najszybszych wyników PAPPY! @Lake882 może dowiemy się na stówkę, czy nosisz pod sercem dziewczynkę [emoji6] miłego podglądania! A sobie życzę, żeby Zosia została Zosią a krwiak tfu tfu zniknął ... Buziaki dla wszystkich
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ja tez w takich dawkach brałam luteinę i duphaston. Luteinę miałam odstawić końcem czerwca a duphaston 12.07. Mam jeszcze trzy tabletki to pobiorę po jednej. I tez kazano mi sprawdzić progesteron we wczesnej ciąży. Chyba teraz funkcje przejmuje łożysko ale z ciekawości zapytam na wizycie czy sie oznacza. Weźmie mnie za czubka bo mam jeszcze kilka pytań o badania@xssenia @Lake882 @dreamscometrue kciuki za wizyty[emoji5]
@MilkyWay ja oznaczlam progesteron razem z bhcg w 26 dc a potem juz nie.
Teraz biora duphaston 2x1 i leteine dopochwowa 2x1 100mg
Nie wiem do kiedy bede brala.
@kasia2309 ja tam codziennie zjadalam lodzika[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Okropne baby z wasPowodzenia dziewczyny!