marta64
Fanka BB :)
Ogólnie z tych co teraz takie modne i tak nam się podobają to raczej ciężkie saNie załamuj mnie mi lekki potrzebny a tak mi się podoba...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogólnie z tych co teraz takie modne i tak nam się podobają to raczej ciężkie saNie załamuj mnie mi lekki potrzebny a tak mi się podoba...
W pierwszej ciazy miałam wózek 12 kg. W drugiej 14 i wierz mi że jest mega różnica. Ostatni co kupowalam wózek to z polecenia dwóch koleżanek i kuzynki (tylko wszystkie pierworodki) i rąk narzekalam na ten wózek że bardziej się nie dało@marta64 na Ceneo ma bardzo pozytywne opinie i właśnie ktoś pisal ze jest lekki. Bardzo dużo osob pisze, ze ma super kola na kazda powierzchnię co dla nas zimą jest ważne...wydaje mi się ze moi sąsiedzi taki mają nawet chyba kolor ten sam co chce [emoji16]
Do prowadzenia raczej większość będzie ok ale trzeba też pomyśleć jak się mieszka w bloku o innych rzeczach, bo często kobieta jest sama i z dzieckiem musi jakoś ogarnąć wózek np. Wciągnąć do domu czy do piwnicy, wsadzić do bagażnika itd itp. A mimo że 14 kg to nie jest w sumie dużo ale wózek jest rzeczą bardzo nie poręczna do dzwiganiaMój ważył z dzieckiem ok 19 kiloAle mieliśmy super amory i kółka i nie męczyłam się wcale go prowadząc. . Po moim starszym miała go jeszcze dwojka dzieci, a potem wrócił do mnie dla drugiego syna i jeszcze dałam go koleżance dla jej dziecka
Niestety firmy kompletnie nie pamiętam,ale był to naprawdę solidny wóz. To zależy chyba wiele właśnie od kółek i od tego, jak się wózek prowadzi. W jednych waga jest podobna,a w prowadzeniu są masakrycznie ciężkie
![]()
Też mi się tak wydaje, ja np z przewijaka korzystałam prawie dwa lata, moja siostra miesiąc, ja lecialam głównie na pieluchach dada moja koleżanka ich nie lubiła i leciała na lidlowych i tak można se wymieniaćHahaha!
Dlatego dla równowagi poszukam tez co jest niewypałem. Chociaż to pewnie bardzo indywidualna sprawa.
Moja ma 2,5 roku i dopiero na tą zimę wyjme kołdręNp ja pościel kupowałam dopiero jak młoda miała około roku
Strzelam sobie w kolano, bo sama szyję i sprzedaje wyprawki do łóżeczka, ale ja osobiście panicznie się bałam śmierci łóżeczkowej i córka spała bardzo długo tylko w rożku, później przykryta lekkim kocykiem. Dopiero jak zaczęła wędrować po łóżeczko w nocy to uszylam ochraniacz i posciel zaczęłam używać
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
starsza miała jakieś 1,5 roku. Wcześniej śpiworek albo kocyk uzywalismyZgadzam się, ja z przewijaka i półki na przewijak korzystałam 20 miesięcy. W sumie nadal bym korzystała, ale jak zmienislimy łóżeczko na łóżko to mi już nie pasowałTeż mi się tak wydaje, ja np z przewijaka korzystałam prawie dwa lata, moja siostra miesiąc, ja lecialam głównie na pieluchach dada moja koleżanka ich nie lubiła i leciała na lidlowych i tak można se wymieniać
Ja do wozkarni nie muszę wchodzić po schodachDo prowadzenia raczej większość będzie ok ale trzeba też pomyśleć jak się mieszka w bloku o innych rzeczach, bo często kobieta jest sama i z dzieckiem musi jakoś ogarnąć wózek np. Wciągnąć do domu czy do piwnicy, wsadzić do bagażnika itd itp. A mimo że 14 kg to nie jest w sumie dużo ale wózek jest rzeczą bardzo nie poręczna do dzwigania
troche was czytam ale straaaasznie dużo piszecie, więc nadrobienie wszystkich wpisów nie jest łatwe :-) 
To masz luksusJa do wozkarni nie muszę wchodzić po schodach