Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mozesz powiedziec ktory model jest najbardziej warty uwagi?Ja miałam,mam i kupię kolejnyDla mnie idealny w wersji z gondola i spacerowka, co dla mnie to rzadkość bo w większości wózków spacerówki z wersji głębokiej sa koszmarne wysokie i małe siedzisko .Mam i kupię kolejny
![]()
dziękujePoprzez opcję "odpowiedz", jest dostępna i na kompie i w aplikacji pod każdym postem
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
dziekujeKlikasz odpowiedź albo strzałke na tel i piszesz pod tym
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Zobacz załącznik 814854Zobacz załącznik 814855Zobacz załącznik 814856Zobacz załącznik 814857Zobacz załącznik 814858Zobacz załącznik 814859
Ja dziś takie zakupiłam, lepiej żeby tam nic nie urosło między czasie![]()
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Mam na strychu, ale to właśnie o tej leżaczek chodziDżizas może dobrze że płci jeszcze nie znam, bo bym totalnie popłynęła [emoji28] jeszcze trzeba trochę rzeczy do mieszkania kupić... A te wszystkie ciuszki takie słodkie [emoji7] jak już będę mogła coś wybierać to mąż chyba w ogóle przestanie z pracy wychodzić żebym mogła to wszystko kupić [emoji23]
A tak swoją drogą dziewczyny które pisały o bujaczku z baby bjorn - możecie zdjęcie wrzucić? Bo ja znalazłam tylko taki leżaczek i nie wydaje mi się żeby o to chodziło.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom