Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewczyny,rowniez dolaczam do Was. Dwie kreseczki na tescie w sobote beta 2766 ,a w poniedzialek 6588 :-) w piatek smigam do lekarza. To moja pierwsza ciąża,ciesze sie niesamowicie!!!
Kobietki, dokuczają mi bóle brzucha. Nie są to bóle skurczowe, raczej kłucie, rozciąganie czasem z lewej strony czasem prawej. Mówiłam o tym Pani doktor na pierwszej wizycie, powiedziała, że to normalne. Nie jest to jakieś bardzo bolesne, bardziej odczuwam dyskomfort ale czasami budzi mnie w nocy i nie potrafię sobie znaleźć wygodnej pozycji.
Macie lub miałyście kiedyś takie dolegliwości na początku ciąży?

Też tak mamKobietki, dokuczają mi bóle brzucha. Nie są to bóle skurczowe, raczej kłucie, rozciąganie czasem z lewej strony czasem prawej. Mówiłam o tym Pani doktor na pierwszej wizycie, powiedziała, że to normalne. Nie jest to jakieś bardzo bolesne, bardziej odczuwam dyskomfort ale czasami budzi mnie w nocy i nie potrafię sobie znaleźć wygodnej pozycji.
Macie lub miałyście kiedyś takie dolegliwości na początku ciąży?