Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny obejrzycie film "Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" GENIALNY do obejrzenia we dwójkę też świetny. Jest np. na zalukaj
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
A skąd jesteś? Gazetki są na ogół robione dla wszystkich sklepów lidl.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo fajne te ubranka beda w Lidlu. Na pewno sie przejadę i przegladne choć trzeba by było byc rano bo chyba sa wojny o te ubranka dla maluszków![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam wczoraj na stronie smyka kilka pajacy i body za połowę ceny. W h&m też są przeceny na niektóre rzeczy dla niemowląt. Lidl ma trochę duża rozmiarówke, zawsze bralam rozmiar mniejsze ubranka, ale coś kupię, chociaż, moim zdaniem, takie sobie teraz dali te rzeczy.
Teraz są przeceny rzeczy letnich więc też szukam w takich i kupuje większe rozmiary jak mi się coś podoba a jest tańsze.
A czapkę wkładalam małej dopiero jesienią, również instynktownie. Dlatego teraz trochę się martwię bo będzie trudniej niż dziecko urodzone w lecie, gdzie parę miesięcy zakłada się body i heja
![]()
![]()
Ja to chyba przed pracą już podjadę bo potem faktycznie tylko puste kosze zobaczę![]()
![]()
![]()
Bardzo fajne te ubranka beda w Lidlu. Na pewno sie przejadę i przegladne choć trzeba by było byc rano bo chyba sa wojny o te ubranka dla maluszków
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa jeszcze nie ogarniam kto jest z Polski a kto z poza :-) może ktoś Ci może kupić tutaj i wysłać?UK kurde...
Może dopiero dopiero będą,albo już przegapiłam [emoji853]
Lidle są teraz od 7 czynne :-) chyba że akurat Twój od 8 :-)Ja to chyba przed pracą już podjadę o 8.00 bo potem faktycznie tylko puste kosze zobaczę![]()
Aaa jeszcze nie ogarniam kto jest z Polski a kto z poza :-) może ktoś Ci może kupić tutaj i wysłać?
![]()
![]()