G
gość 5
Gość
A faktycznie! Nie wiedziałam - mój też czynny od 7.00Lidle są teraz od 7 czynne :-) chyba że akurat Twój od 8 :-)
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A faktycznie! Nie wiedziałam - mój też czynny od 7.00Lidle są teraz od 7 czynne :-) chyba że akurat Twój od 8 :-)
![]()
![]()
Ja mam na szczęście potwierdzone [emoji6] chociaż z dziewczynami to jeszcze różnie może być [emoji13]Ja się własnie nadal trochę boję kupować. Niby 80% dziewczynka daje już pewne wskazania, ale czekam, że mój gin w 15-tym i potem w 20-tym tygodniu mi to potwierdzi. I potem mogę poszaleć![]()
Dlatego pewnie każda kupuje jednak unisex, mimo tego, że teoretycznie zna płeć :-)Ja mam na szczęście potwierdzone [emoji6] chociaż z dziewczynami to jeszcze różnie może być [emoji13]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ja dzisiaj już nie wytrzymałam i na stronie smyka kupiłam 5 pajacykówWy już co niektóre widzę, że macie ubranka dla maluszka [emoji3] Ja jeszcze nic nie kupuje... Nie znamy jeszcze płci.. A większość ubranek jest albo dla chłopca albo dla dziewczynki
Ja dziewczyńskie kupuję[emoji22]Dlatego pewnie każda kupuje jednak unisex, mimo tego, że teoretycznie zna płeć :-)
![]()
![]()