marta64
Fanka BB :)
Ja towarzyszylam ale nie wiedziałam :-)Już jutro o tej godzinie będę w szpitalu... dziś muszę jeszcze raz przeglądnac torbę do szpitala![]()
No, czas na kawęI śniadanko.
Kto mi potowarzyszy?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja towarzyszylam ale nie wiedziałam :-)Już jutro o tej godzinie będę w szpitalu... dziś muszę jeszcze raz przeglądnac torbę do szpitala![]()
A rożki będziecie stosować?
Znalazłam na allegro spory wybór a tanie![]()
Czemu z posepna mina? :-)Ja właśnie śniadanie skończyłam ale z posepna miną
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
U nas się otulacz nie sprawdził.Ja kupie jednak otulacz zamiast rozka, bo rozki są takie sztywne i jakoś tak mi nie leżą. Poza tym mała mi nocą z rozka wychodziła, może za lekko ja zawijalam, kto wie. Tak czy siak chce otulacz <3
Zobacz załącznik 815010
Czemu z posepna mina? :-)
![]()
![]()
Śniadanie wciągnięte, ale kawa się właśnie parzy [emoji4]Już jutro o tej godzinie będę w szpitalu... dziś muszę jeszcze raz przeglądnac torbę do szpitala![]()
No widzisz, każde dziecko inne :-) położne w szpitalu mała zawijaly w pieluszke i była wtedy znacznie spokojniejsza niż w rozku. Wtedy nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak otulacz.U nas się otulacz nie sprawdził.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może kwestia tego, że ja w rożku też dosyć mocno zawiazywalam.No widzisz, każde dziecko inne :-) położne w szpitalu mała zawijaly w pieluszke i była wtedy znacznie spokojniejsza niż w rozku. Wtedy nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak otulacz.
![]()
![]()