Lovi23
Fanka BB :)
Sama uszylas? [emoji3]Takie o to pół śpioszki udało mi się uszyć ;-)
Boże, jaki talent. Piękne [emoji7]
Ja też mam parę rzeczy dla maluszka, które robi moja kochana mama na szydełku, na drutach [emoji3]
Pokazać wam ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sama uszylas? [emoji3]Takie o to pół śpioszki udało mi się uszyć ;-)
Ja długo szukam i czytam dużo opinii o tych rzeczach, na które się decyduje i jeszcze mi się badziew nie trafiłmamaincogito
Dzieki za informacje! Prawdopodobnie jest tak jak piszesz, jednakze jak wchodze do sklepu chinskiego mnie odrzuca! Z reszta podejzewam ze jest grono fabryk na wsiach, ktore zajmuja sie szyciem tylko badziewia. Z reszta to samo w Polsce czy w Niemczech, jak cos jest dla mnie plastikowe np. skarpetki to od razu odrzucam!
Wróciliśmy z zakupów i mamy i fotelik i wozekco do wózka zdecydowaliśmy się na Bebetto Tito, kolor brązowy. Już zamówiony, czeka się 8 tygodni, więc jak coś warto wcześniej pomyśleć (Ja się nie spodziewałam tak długiego czasu oczekiwania ) Foteliki wzięliśmy dwa + baza isofix. Kupiliśmy BeSafe izi modular i izi Go , oba są od 0 kg, jeden jest ten przenośny, z rączką (nie wiem jak on się fachowo nazywa
), a drugi do 4 lat. Kupując cały zestaw baza do nich była w promocji za 1 zł (normalnie kosztuje koło 800 zł ) także jesteśmy mega zadowoleni ☺ Foteliki odbieramy w środę, także zdjęcia wkleję
przy okazji kupiłam też sobie adapter do pasów z BeSafe.
Tak, sama uszyłam :-) Dziękuję za miły komplement!Sama uszylas? [emoji3]
Ja też mam parę rzeczy dla maluszka, które robi moja kochana mama na szydełku, na drutach [emoji3]
Pokazać wam ?
Jasne że pokazać! Czekamy.Sama uszylas? [emoji3]
Pokazać wam ?
Nie no superTakie o to pół śpioszki udało mi się uszyć ;-)