kasia2309
Fanka BB :)
A ja wciąż głodna [emoji23]Zjadlam za duza kolację i umieram...tyle się męczyłam wzięłam w końcu espumisan ciekawe czy pomoże
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja wciąż głodna [emoji23]Zjadlam za duza kolację i umieram...tyle się męczyłam wzięłam w końcu espumisan ciekawe czy pomoże
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Super wieści[emoji6] ja miałam mierzona szyjkeHej. Ja po badaniach , dzidzia pomierzona, wszystko ok.Pomachała mi rączką, szkoda, że mąż nie widział, ale akurat musiał być w pracy.. Następnym razem tj 16.08.2017 przyjdziemy razem i dowiemy się czy będzie dziewczynka czy chłopiec.
.
Torbiel się wchłonęła, a pomyśleć że miała 8 cm, uff.
Trochę mnie niepokoi, że mnie czasami kłuje jakby w szyjce i pochwie. Chociaż nie wiem czy to szyjka ... Mowilam lekarzowi, że tak dziwnie kłuje., ale mówi że w końcu w ciąży jestem i ma prawo. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. bo szyjki jeszcze nie mierzył. A jak jest u Was? Miałyście już mierzoną?
No właśnie ja tez nie kojarzę, żebym miała mierzona a tez pojawiało sie u mnie takie kłucie. Dzwoniłam nawet do swojego lekarza prowadzącego i pytałam czy powinnam interweniować (mam jeszcze bóle brzucha jak przed miesiączka) ale powiedziała, ze jak bedzie sie nasilało to tak a w innym przypadku widzimy sie na wizycie w ten piatek.Hej. Ja po badaniach , dzidzia pomierzona, wszystko ok.Pomachała mi rączką, szkoda, że mąż nie widział, ale akurat musiał być w pracy.. Następnym razem tj 16.08.2017 przyjdziemy razem i dowiemy się czy będzie dziewczynka czy chłopiec.
.
Trochę mnie niepokoi, że mnie czasami kłuje jakby w szyjce i pochwie. Chociaż nie wiem czy to szyjka ... Mowilam lekarzowi, że tak dziwnie kłuje., ale mówi że w końcu w ciąży jestem i ma prawo. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. bo szyjki jeszcze nie mierzył. A jak jest u Was? Miałyście już mierzoną?
Ja nie miałam mierzonej. Standardowo robi się to dopiero ok. 18-20tyg. Ale zs to badanie ginekologiczne powinno być na każdej wizycie.Hej. Ja po badaniach , dzidzia pomierzona, wszystko ok.Pomachała mi rączką, szkoda, że mąż nie widział, ale akurat musiał być w pracy.. Następnym razem tj 16.08.2017 przyjdziemy razem i dowiemy się czy będzie dziewczynka czy chłopiec.
.
Hmm ciezko odpowiedziec, ale moje sie nie skarzyly hihihi. A powaznie mowiac chodzi o swiatlo wieczorowo, nocne. W ciagu dnia ma dostep do swiatla ogolny i dobrze, bo uczy sie odroznkac dzien i noc. A wieczorem czy w nocy ma bardziej przysloniete, intymniej.a czy dziecko sie nie denerwuje jak mu sie świat zasłania?. Właśnie zastanawiam sie nad ochraniaczem. Jeszcze nie mam wybranego tylko ogólnie nad sensem.