Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@mamaincognito ja myślę między czerwcem, a wrześniem żeby w te wakacyjne miesiące nie jechać.
@aneczka227 ja już dawno zapowiedziałam B, że nie wyobrażam sobie żeby nie chodził że mną do szkoły rodzenia. Mój ojciec umył całkowicie ręce od opieki nad siostrą i mną i kiedyś sobie powiedziałam, że chodźby groźbami nie pozwole żeby moje dzieci czuly się odrzucone przez ojca
i wiele rzeczy sie uczy...i tak jest kochany na to co przezyl w dziecinstwie... Czasem trzeba im cos uswiadomic a nawet przymusic oni czesto maja inne myslenie niz my...
Mój przy porodzie w życiu by nie był. No cóż trzeba uszanować. Ale do dziecka od początku angażowalam do opieki o jest ok, a kąpiele prawie od początku należą do niegoI bardzo dobrze...
Moj M nie powiem zajmie sie jak trzeba ale kapanie wyegzekwowalam dopiero 2 msc temu i teraz na zmiane.. przy porodzie nie byl teraz nie wiem czy bedzie ale chcialabym zobaczymy.. on ogolnie pochodzi z krotko mowiac patologicznej rodzinyi wiele rzeczy sie uczy...i tak jest kochany na to co przezyl w dziecinstwie... Czasem trzeba im cos uswiadomic a nawet przymusic oni czesto maja inne myslenie niz my...
![]()
Kupilam bodziaki oba zestawy, skarpetki i jeden kombinezon szary. Nie moge wrzucic bo za duza rozdzielczosc zdjecia. Jak bede miec chwile to zrobie foto calej kolekcji pozmniejszam i wrzuce
Cześć dziewczyny! Od wczoraj mam do nadrobienia 12 stron! Jesteście niemożliwe! [emoji16] A przecież siedze na L4, byłam pewna ze bede na bieżąco i co? [emoji23]
Doczytałam jednak o kontrolach z Zusu. Moja przyjaciółka pracuje w Zusie i mówi ze takie kontrole sa rzadkością. Kobiety w ciazy rzadko sa kontrolowane chyba ze na życzenie pracodawcy ale moim zdaniem taki pracodawca to kawał ch*ja. Ja rozumiem ze to zwolnienie lekarskie ale jest oznaczone 2, czyli mozna wychodzić. I nie koniecznie tylko na zakupy czy do lekarza ale i na spacer (ktory dobrze a nawet i zdrowotnie wpływa na kobietę i dziecko), do rodziny. To nie jest zwolnienie bo kobieta jest ciezko chora, tylko zwolnienie od pracy ktora moze byc szkodliwa w ciazy. Na urlop bym sie na L4 nie wybrała ale nie popadam w paranoje, wychodzę z domu normalnie![]()
Zmieniając temat... przyszła mi dzis paczka z zamówionymi ubrankami [emoji7][emoji7]![]()
![]()
![]()
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom