Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrzuć linkartykuł na babyboom 9 rzeczy, których nie mówić kobiecie podczas porodu - wywołały uśmiech, polecam zerknąć![]()
Też miałam gaz rozweselajacy ale nie poczułam po nim roznicy, z resztą dali mi go jak już umieralam i błagalam o cesareke :-) hahaJak mialam 18 lat to przechodzilam ropne zapalenie opon mozgowo rdzeniowych i mialam robiona dwa razy punkcje ledzwiowa. I bardzo zle wspominam to badanie, dlatego jesli dam rade to wolalabym rodzic bez znieczulenia zewnatrzoponowego. A jak to jest z tymi innymi metodami lagodzenia bolu porodowego typu gaz itp? Miala to ktoras z Was Kobietki?

Druga ciąża, kończę dziś 16 tydzień.Gaz mnie nie pomógł w ogóle , jedyne co -któraś wspomniała - pomógł oddychać. Mój mąż chciała sprawdzić czy działa i ze tak powiem się zaciągnął i tez twierdzi ze do bani [emoji12]
Może jakiś feralny dostałam [emoji6]
Ja właśnie gotuje dwa gary lecza , zamrozę pare porcji to będę miała na czarna godzinę [emoji6]
Która z was jest w drugiej ciąży lub ktorejsz kolei i konczy 17 tydzień ?
Chodzi mi o to ile z was czuje już ruchy?
Bo ja zaczynam się martwić.
Już mi się śniło ze czuje[emoji6]
To masz jak jaHmm ja nie wiem czy będę chciała znieczulenie. Nie mogę się zdecydować co mnie bardziej przeraża - te skurcze czy wbijanie igły w kręgosłup. Chyba jednak to drugiedodatkowy minus takiego znieczulenia jest taki, że gdyby trzeba było mimo wszystko robić cc to wtedy tylko znieczulenie ogólne. A tego już się panicznie boję...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom