reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@Lovi23 tyle o Tobie I o tym co napisalas myslalam ze po jechalam do szpitala. Po czekaniu 2,5 godz zrobili wymaz, sprawdzili szyjke I niby wszystko ok ale jest zaczerwieniona i pogrubiona przy wejsciu prawdopodobnie przez moje tabletki dopochwowe. Dzidzia serduszko bije I jest ruchliwe co najwazniejsze a te twardnienia niby spowodowane sa faktem ze zarowno macica jak I narzady podnosza sie wyzej....
Wiecej do pytam na wizycie w srode.

Tak czy inaczej dzieki za doping ;) zawsze lepiej dmuchac na zimne!

@Lovi23 tyle o Tobie I o tym co napisalas myslalam ze po jechalam do szpitala. Po czekaniu 2,5 godz zrobili wymaz, sprawdzili szyjke I niby wszystko ok ale jest zaczerwieniona i pogrubiona przy wejsciu prawdopodobnie przez moje tabletki dopochwowe. Dzidzia serduszko bije I jest ruchliwe co najwazniejsze a te twardnienia niby spowodowane sa faktem ze zarowno macica jak I narzady podnosza sie wyzej....
Wiecej do pytam na wizycie w srode.

Tak czy inaczej dzieki za doping ;) zawsze lepiej dmuchac na zimne!

Całe szczęście, że wszystko w porządku, bo jakoś mnie zmartwiłaś tym twardniejącym brzuchem. Ja mam wrażenie, że na wieczor twardnieje ale wtedy towarzysza mi wzdeciaC tak jak dziś. Rano wstanę i brzuch wróci do normalności. Najważniejsze że z Dzidzia wszystko w porządku :)
Ja dzis dostałam jakiejś werwy do działania, do 13 leżałam w basenie na metrach, pieką rece i nogi od słoneczka [emoji6] Później jak sie wzielam za sprzątanie tak do każdego kata zagladnelam, na obiad szybkie tosty z serem i pranie, rozwieszanie, spacerek, zapiekanki z teściami a jak maz wrócił z pracy to poszliśmy oglądać błyskawice na leżak, pod kocykiem :) Niestety burze chyba przewiało i melduje się spod kołdry [emoji16] dobrej nocy[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Całe szczęście, że wszystko w porządku, bo jakoś mnie zmartwiłaś tym twardniejącym brzuchem. Ja mam wrażenie, że na wieczor twardnieje ale wtedy towarzysza mi wzdeciaC tak jak dziś. Rano wstanę i brzuch wróci do normalności. Najważniejsze że z Dzidzia wszystko w porządku :)
Ja dzis dostałam jakiejś werwy do działania, do 13 leżałam w basenie na metrach, pieką rece i nogi od słoneczka [emoji6] Później jak sie wzielam za sprzątanie tak do każdego kata zagladnelam, na obiad szybkie tosty z serem i pranie, rozwieszanie, spacerek, zapiekanki z teściami a jak maz wrócił z pracy to poszliśmy oglądać błyskawice na leżak, pod kocykiem :) Niestety burze chyba przewiało i melduje się spod kołdry [emoji16] dobrej nocy[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki Kochana za Twoja troske.
Ciesze sie ze dobrze sie czujesz I mialas dzisiaj takiego powera I milo spedzony dzien.

Spokojnej nocy Tobie I wszystkim mamusiom ;)

reklama
Właśnie dotarło do mnie, że niezły pączek się zrobiłam [emoji85]
Przed ciąża waga 53 kg... doktorka wpisala w karcie ze zaczynamy od wagi 56kg... A dziś 59 kg.. [emoji85]
Ze mnie też już niezły pączek. Brzuszek już wypukły ale poza brzuszkiem i nogi i tyłek też się bardzo zaokraglily. Tyle że ja przed ciąża 69 a teraz już 74. Z tym że mam 180 wzrostu. Ale codziennie jest to dla mnie duży szok bo zawsze nalezalam do tych szczuplych:/ ale obiecałam sobie że dopiero po ciąży będę przejmować się nadprogramowymi kilogramami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry