michasia30
Fanka BB :)
Spokojnie, wszystko przed tobą.
A jeśli czujesz pękające banki w środku to znaczy ze już niedługo.
Ja właśnie w pierwszej ciąży czułam takie pykanie- pękanie a dwa tygodnie później mnie smyrlo [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Była przerabiana, bo tył układal się fatalnie w tej oryginalnej wersji@mamaincogito znalazlam twoja sukienkę [emoji12][emoji6]
Była przerabiana, bo tył układal się fatalnie w tej oryginalnej wersji![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też nie są regularne... ostatnio 1,5 dnia było ciszy. Ale wiem, że wszystko ok , bo miałam usg i akurat fikalo sobie ale ja tego nie czułam. Nie wiem od czego to zależyMoja dzidzia wczoraj szalaław pewnym momencie chyba fikołki robiła bo mnie aż zabolało i musiałam się rozprostować przy stole i pomalować dół brzucha, wtedy się przesunęła
Ale nadal te ruchy nie są regularne, może przez to łożysko w przodu
Od ułożenia dziecka, położenia łożyska i wielkości dzieckaU mnie też nie są regularne... ostatnio 1,5 dnia było ciszy. Ale wiem, że wszystko ok , bo miałam usg i akurat fikalo sobie ale ja tego nie czułam. Nie wiem od czego to zależy
No chyba się chowaOd ułożenia dziecka, położenia łożyska i wielkości dzieckajak się gdzieś schowa to nie czuć [emoji23]