Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Codziennie jest 500 nowych do rozdania, widać rozchodzą się w mgnieniu oka. Można próbować w następne dni, tylko spryciarze rzucają o różnych godzinach [emoji6]Włączyłam, kliknelam zamów i od tej pory ciągle błąd wyskakuje. Chyba się nie zalapie[emoji53]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ale wiesz w ogóle strona przestała działać. Niby bylo podane dużo do rozdania. Zobaczę jutro jak nie zapomnę [emoji57]Codziennie jest 500 nowych do rozdania, widać rozchodzą się w mgnieniu oka. Można próbować w następne dni, tylko spryciarze rzucają o różnych godzinach [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu komplikować? Akurat OM to najpewniejszy początekbo do zapłodnienia może dojść w różnym czasie, a i wiek ciąży na USG może być różny w zależności od tempa wzrostu dziecka.
Np moja córka na pierwszym USG była młodsza o 2 tygodnie, a na ostatnim już tylko o tydzień
Tak jak mamaginekolog napisała ciaza dla ginekologow zaczyna się od okresu. A że owulacja może wystąpić różnie, w zależności od długości cyklu to też przyjmuje się że ciąża jest donoszona między 38 a 40 tygodniem.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomniałam napisaćGdańsk
![]()