Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojj przestan,ja tez mialam blada kreske poszlam na pierwsza bete i mialam 43 :-) zaraz zaczne 6 tydzien a juz beta 6600 :-) wiec nie koniecznie Nas opuscisz :-) ja jutro mam lekarza,czekam z niecierpliwością :-)Hej jestem Tu nowa przygarniecie nowa kolezanke Styczniowke??mam 27 lat co do testu to czekam jeszcze tydzien bo objawy mam na okres raz mi wyszedl test mega blada kreska ledwie widoczna takze sie wstrzymam, mam jednego synka ma 3 latka
,jak nic nie bedzie to sie usune nie bede wam zasmiecac
![]()
Mialam jedno IUI ale nieudane...takie trochę bezsensu było bo za kiepskie nasienie wg mnie. A teraz pierwsze podejście do ivf[emoji6]@dreamscometrue faktycznie jak po ivf to sprzęt musi być dobry [emoji5] ja też w klinice która robi ivf i iui. ja jestem po iui [emoji5] a Ty pochodziłaświata do iui czy od razu ivf ?
@Nina25 trzymam kciuki! będzie dobrze ! moim zdaniem nie ma bylejakich pęcherzyków !
@Kate.0oo biedna małaale tak jak pisałam młode kosteczki szybko się zregeneruja !
@weroni2018 daj znać po wizycie![]()
Mialam jedno IUI ale nieudane...takie trochę bezsensu było bo za kiepskie nasienie wg mnie. A teraz pierwsze podejście do ivf[emoji6]
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się