Jolen26
Fanka BB :)
Też mi się tak wydaje że to żelazo.O masz. Może z powodu żelaza?
PS. Czy Ty jesteś z Gdańska? Ja się urodziłam w Kartuzach![]()
Urodziłam się w Malborku ale teraz mieszkam w Gdańsku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mi się tak wydaje że to żelazo.O masz. Może z powodu żelaza?
PS. Czy Ty jesteś z Gdańska? Ja się urodziłam w Kartuzach![]()
Nie, mieszkałam tam do końca podstawówki, teraz mieszkam w Warszawie.Też mi się tak wydaje że to żelazo.
Urodziłam się w Malborku ale teraz mieszkam w GdańskuA Ty dalej mieszkasz w Kartuzach ?
Jak byłam na prenatalnym to dzidziutek obrócił się do nas pupa i ewidentnie wyglądało na chłopca, nawet Pani ginekolog mówiła że wygląda na chłopcaNie, mieszkałam tam do końca podstawówki, teraz mieszkam w Warszawie.
Ja miałam bardzo dziwne te kolory "dwójki" po żelazie. Na początku gdy bolał mnie brzuch, internista kazał odstawić mi pregne że względu na żelazo właśnie.
Znasz już płeć?![]()
Zazwyczaj co drugi, rzadko się zdarza że codziennie. Ale w moim przypadku chyba częściej niż przed ciążąNo właśnie tak zapytam, co ile dni chodzicie do toalety w tym drugim celu?
Och, to u mnie ta sprawa musi się poprawićZazwyczaj co drugi, rzadko się zdarza że codziennie. Ale w moim przypadku chyba częściej niż przed ciążą![]()
Miałam taki epizod, że poczułam się jak bogini któregoś poranka—czyli zupełnie inaczej niż zwykle- i pognalam do lekarza, bo bałam się że stężenie hormonów mi spadło. Lekarka sprawdzila na usg, że wszystko ok i mówiła że płód jest duży i że to może być chłopiec. Z kolei na usg genetycznym lekarz powiedział, że siusiaka nie widziJak byłam na prenatalnym to dzidziutek obrócił się do nas pupa i ewidentnie wyglądało na chłopca, nawet Pani ginekolog mówiła że wygląda na chłopcana 100% będzie wiadomo na następnej wizycie 14.08 , a Ty ?
Nie nastawiam się 100 %Miałam taki epizod, że poczułam się jak bogini któregoś poranka—czyli zupełnie inaczej niż zwykle- i pognalam do lekarza, bo bałam się że stężenie hormonów mi spadło. Lekarka sprawdzila na usg, że wszystko ok i mówiła że płód jest duży i że to może być chłopiec. Z kolei na usg genetycznym lekarz powiedział, że siusiaka nie widziwięc do końca nie wiadomo
Czy wiesz już z kim będziesz rodzic? Wybrałaś już lekarza?