Jolen26
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie panikuje, bo do końca ciąży jeszcze troszkę więc wszystko przede mnąWłaściwie tak, ale brak jakiegokolwiek przyrostu masy bywa niepokojący,zwlaszcza przy stosunkowo niskiej wadze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie panikuje, bo do końca ciąży jeszcze troszkę więc wszystko przede mnąWłaściwie tak, ale brak jakiegokolwiek przyrostu masy bywa niepokojący,zwlaszcza przy stosunkowo niskiej wadze.
A masz może jakieś zmiany w morfologii? W sensie w hematokrycie czy neutrocytach?Ja jeszcze nie panikuje, bo do końca ciąży jeszcze troszkę więc wszystko przede mnąA wszystkie wyniki krwi ok i dzidzia też rozwija się prawidłowo
![]()
Nie nieA masz może jakieś zmiany w morfologii? W sensie w hematokrycie czy neutrocytach?
Och, ja właśnie mam i dzisiaj ide się konsultowac. Mam nadzieję, że to tylko jakieś pozostałości po kryzysie w zeszłym tygodniu.Nie nie
A mocno nie tak ? W ciąży czytałam że moga być jakies odchyły od normy, więc spokojnie.Och, ja właśnie mam i dzisiaj ide się konsultowac. Mam nadzieję, że to tylko jakieś pozostałości po kryzysie w zeszłym tygodniu.
Trudno mi powiedzieć, bo te normy dla kobiet w ciąży są dość rozstrzeloneA mocno nie tak ? W ciąży czytałam że moga być jakies odchyły od normy, więc spokojnie.
To daj znać po wizycie
Będzie dobrze !Trudno mi powiedzieć, bo te normy dla kobiet w ciąży są dość rozstrzelone) Najbardziej to martwię się tymi czynnikami krzepnięcia. Dostałam powiadomienie, że muszę się zgłosić do lekarza z powodu wyników, to idę
))
DziękujęBędzie dobrze !czekamy na wiadomości po wizycie
![]()
Ja moje jelita też hahaJa na początku ciąży schudłam, moja mama to zauważyła. Ona zawsze zauważa u mnie wahania wagi. Rzeczywiście spadłam z wagi, koło 4 kg. W I trymestrze często miałam mdłości, rano wymiotowałam i nie miałam chęci do jedzenia. Od 2 tygodni jestem na +2 kg, a w weekend magicznie wyskoczył mi większy brzuszek. Też już się martwiłam, że inne dziewczyny mają brzuchy, a ja nie.
Każdy ma inny organizm, nie ma się co martwić. Jeżeli maluszek rozwija się prawidłowo to nie wymyślam. A jestem jakaś strasznie spokojna w tej ciąży, chociaż jelita chętnie bym sobie wyjęła, bo to one mi teraz najbardziej dokuczają...
@dreamscometrue strasznie mi Cię żal, co chwilę coś Cię dopada![]()