Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiero się zwleklam z łóżka na śniadanie i kawę [emoji3]
Dzisiaj jestem jakaś "do tyłu" [emoji3]
Dziś mam zamiar zrobić leczo, w tym tygodniu nic nie gotowalam... już stesknilam się za swoją kuchnią [emoji2]
Jutro kończymy już 18 tc [emoji3]
Uwielbiam leczoszalalam z nim kilka dni temu.
Dziś naszla mnie ochota na grzybki/kurki także sos z jakims makaronem i ... Poledwiczka?!
A tymczasem zwiedzam Ciechocinek![]()
Mniam. Pychota! I mnie dzisiaj rządzi mąż a ja leżę. Na obiad kalafiorowa i mielone ziemniaki i mizeria. Mój m mnie dziś w ogóle miło zaskoczył. Przyjechał z nocki i dal mi bukiet pięknych, soczystych, czerwonych różUwielbiam leczoszalalam z nim kilka dni temu.
Dziś naszla mnie ochota na grzybki/kurki także sos z jakims makaronem i ... Poledwiczka?!
A tymczasem zwiedzam Ciechocinek![]()
No jak miło [emoji3]Mniam. Pychota! I mnie dzisiaj rządzi mąż a ja leżę. Na obiad kalafiorowa i mielone ziemniaki i mizeria. Mój m mnie dziś w ogóle miło zaskoczył. Przyjechał z nocki i dal mi bukiet pięknych, soczystych, czerwonych różjutro nasza rocznica ślubu
))
U mnie to ostatnio prawie codziennie na obiadKurczę a ja mam znów ochotę na ziemniaki,sadzone i maślanka [emoji33]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel