michasia30
Fanka BB :)
A mówiłam ze w H&M są przeceny [emoji3]
Może później dotarły [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może później dotarły [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Yyy chore, nie dosc ze przyjechalas to jeszcse takie cos... az zlosc czlowieka bierze...Byłam na ip bo brzuch nadal cmi. Ale powiedziano mi ze tak w ciąży brzuch boli bo macica się rozciąga. Nawet nikt mnie nie zbadałdodam brzuch pobolewa na dole i po bokach. Co za kraj?!
Basia napisała, że dopiero jak będą objawy. Zadalam jej jeszcze kilka drazacych temat pytań, czekam na odpowiedźAha, czyli ewentualnie za 6 tyg zobaczyć czy nie doszło do zakażenia i dopiero wtedy jak coś?
Ja mam podobny ból. Nie jest mocny ale trwa od wczoraj. Środek tylko ćmi jak na słaby okres a boki ciągną. Mówiłam o tym temu ch....i z ip a on. Spokojnie, tak będzie boleć. Niech pani bierze nospe. I po rozmowie.Yyy chore, nie dosc ze przyjechalas to jeszcse takie cos... az zlosc czlowieka bierze...
Mnie też dziś znowu ^boli^, trochę jak bym miała okres dostać, trochę ciagna pachwiny, sama nie wiem.
Byłam na ip bo brzuch nadal cmi. Ale powiedziano mi ze tak w ciąży brzuch boli bo macica się rozciąga. Nawet nikt mnie nie zbadałdodam brzuch pobolewa na dole i po bokach. Co za kraj?!
Nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera....!!!!Współczuję, mnie w szpitalu nie chcieli przyjąć z odwodnieniem, odsylali od jednego do drugiego. Pojechałam do prywatnego.
Pewnie faktycznie tak jest wszystko się rozciąga itd.Ja mam podobny ból. Nie jest mocny ale trwa od wczoraj. Środek tylko ćmi jak na słaby okres a boki ciągną. Mówiłam o tym temu ch....i z ip a on. Spokojnie, tak będzie boleć. Niech pani bierze nospe. I po rozmowie.
To przykre. Wiadomo, że w ciąży to człowiek się podwójnie denerwuje.Nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera....!!!!
Pewnie faktycznie tak jest wszystko się rozciąga itd.
Ale jednak człowiek spokojniejszy jak ktoś mu powie że wszystko ok z dzidzia i że nic się poważnego nie dzieje... A najlepiej odesłać do domu ...