marta64
Fanka BB :)
Milusi jestDziewczyny... mój tato chyba zabawia się we wrozbite [emoji3] Wczoraj do mamy powiedział, że na pewno będę miała córkę bo "zbrzydlam" [emoji3]
Dobrze, że mi tego wprost nie powiedział [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milusi jestDziewczyny... mój tato chyba zabawia się we wrozbite [emoji3] Wczoraj do mamy powiedział, że na pewno będę miała córkę bo "zbrzydlam" [emoji3]
Dobrze, że mi tego wprost nie powiedział [emoji23]
Nie ma to jak facet! Jak już coś powie to z nóg zwała! Mój szwagier na imprezie u znajomych ostatnio do żony wypalił z pytaniem: a ty masz jeszcze pokarm w obu cyckach?Milusi jest![]()
Haha [emoji3] facet to facet.Nie ma to jak facet! Jak już coś powie to z nóg zwała! Mój szwagier na imprezie u znajomych ostatnio do żony wypalił z pytaniem: a ty masz jeszcze pokarm w obu cyckach?
Facet jak facet. Moja siostra przytyła jakieś 2-3 kg i była u babcia na co babcia do niej tekstem "dobrze ze juz nie jesteś jak te szczupłe dziewczyny wreszcie masz trochę ciała, a może Ty też jesteś w ciąży?" a tydzień później ciotka też do niej tekstem czy w ciazy nie jestNie ma to jak facet! Jak już coś powie to z nóg zwała! Mój szwagier na imprezie u znajomych ostatnio do żony wypalił z pytaniem: a ty masz jeszcze pokarm w obu cyckach?
Dokładnie masz rację, rodzina w takich sytuacjach daje naprawdę duzo@Lovi23 moja kosmetyczka też mi powiedziała, że jak nic dziewczynka bo cera mi się zmieniła przy czym odpukać nie mam żadnych rewelacji na twarzy, mąż twierdzi, że się wygładzilaZa to mój tata w niedziele też sypnął tekstem, że w końcu widzi że w ciąży jestem bo po twarzy widzi bo po brzuchu nie bardzo. A ja mówię, ale co zbrzydłam, wyładniałam, lepiej, gorzej? A tata: ani lepiej ani gorzej xD ... inaczej, inną cerę masz ;-) Hihihihi.
@marta64 to straszne paskudztwo. Moja babcia też jest po przejściach z tym "dziadem" na szczęście już 15 lat i odpukać jest OK. Mój dziadzio niestety leży więc teraz to rodzina go odwiedza. Ostatnio przyjechali aż z okolic Zielonej Góry do nas, do centrum Polski. I powiedzieli, że kiedyś wyjcio ich odwiedzał, teraz oni odwiedzają wujcia. Tak się ucieszył, a był w takim szoku :-) Także to bardzo miłe móc spotkać rodzinę.
No widzisz i tak powinno być! [emoji6] mój to potrafi wprost powiedzieć "tak na Ciebie dzisiaj patrzylem i bardzo przytylas w biodrach i pupie".. Nie wiem czemu mają służyć takie teksty, zwłaszcza w ciąży [emoji53] pomijam że przybyło mi raptem 2kg, biust wybiło no i trochę brzuch też. Nie wiem gdzie on to wypatrzył [emoji6]Haha [emoji3] facet to facet.
Mojego Tz ostatnio pytałam to mówił mi, że jestem dalej piękna tak jak byłam... oklamal mnie [emoji85]
Właśnie patrzyłam u mnie też już 33U mnie już 33°, zjadłam sniadanie na ogrodzie, wypiłam kawe i tęskno patrzyłam w kierunku basenu, który sobie stał w słoneczku, woda ma 27°, a ja zamiast do niego wskoczyć musiałam wskoczyć do nagrzanego auta i jechać do pracy. W salonie duchota, klima dalej nie zamontowana, wiatrak ustawiłam bezpośrednio na siebie i siedze. Mam nadzieje że dziś żadna klientka nie przyjdzie bo nie chce sie nawet z tego miejsca ruszać chociaz nie wiem jak wytrzymam do 18, w dodatku jestem dzisiaj sama. Jak wczoraj mnie energia roznosiła, tak dzisiaj trochę przytłoczyła.
Na obiad do pracy wzielam banana, nektarynke i śliwkę... nie mam totalnie na nic apetytu, zjem dopiero po 18, jak bede w domu bo pewnie teściowa coś ugotuje.
Ja również uwielbiam posiłki na all! Moje porcje wtedy sa tak różnorodne, bo chce próbować wszystkiego... No i te drinkiAle na drinki trzeba bedzie sobie jeszcze poczekać. Na przyszły rok w planach mamy Grecję, na wrzesień, Dzidek będzie miec już 9 miesięcy wiec spokojnie bedzie mozna poleciec
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom