Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez nie mam dostępunapiszcie mi dziewczyny kto nie ma dostępu to napiszę jeszcze raz do administratorki. niestety ja nie mogę sama Was dodać. jak się więcej dziewczyn nazbiera to do Niej się odezwę, bo nie chcę z każdą z osobna![]()
możesz mi podac nazwe tych plasterków? choc mój Mały się nie drapie, boi się wiec tego nawet nie rusza choc mowi ze swędzi a potem boli nie miłosiernie. najgorsze sa te burchle w których zbiera się surowica, poki nie pekna to noga spuchnieta i sinaJa byłam uczulona jak byłam dzieckiem. Nic nie pomagało. Teraz dostałam do testowania takie plasterki które się naklejka na ukąszenia i możesz z tym spróbować bo testowalam na sobie i nie swędzi tak czyli mniej się podrażnia. Przynajmniej może drapac nie będzie.
Jeśli chodzi o kleszcza mam czekać i za jakiś czas zrobić badania czy coś nie ma.

Xarasan. Może mu coś pomogą, mnie po nich nie swędzi, i szybciej znika. Ale ja to już nie mam takiej alergii jak za dziecka. Bo wtedy to gule wielkie spuchniete się robiły co naprawdę mocno bolalomożesz mi podac nazwe tych plasterków? choc mój Mały się nie drapie, boi się wiec tego nawet nie rusza choc mowi ze swędzi a potem boli nie miłosiernie. najgorsze sa te burchle w których zbiera się surowica, poki nie pekna to noga spuchnieta i sina![]()
Jezu... Nie nadrabiam. Dopadło mnie jakieś paskudztwo, na nowo mdłości, wymioty. Wracam do żywych. Wczoraj zmywiotowalam przed badaniami :/
Po dzisiejszej wizycie mamy 250 g 100% babeczkę! Kawał kobietki! Już się ułożyła główkowo, ruchy czuje coraz lepiej. Fajowo jestgdyby nie te mdłości...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom