mamaincogito
Fanka BB :)
Pokazał mi cipolinke [emoji23] nawet zdjęcie dla męża niedowiarka zrobił i mówi, że z tego to już nic nie urośnie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też już chciałabym mieć pewność [emoji3]Jak ja bym chciała juz miec te 100% pewnosci!!! Wtedy migusiem do piwnicy po kartony i siatki z rzeczami, pranko, prasowanko - ja to akurat lubię. Godzinami mogłabym siedzieć w dziecięcych ciuszkach![]()
No to super [emoji3]Pokazał mi cipolinke [emoji23] nawet zdjęcie dla męża niedowiarka zrobił i mówi, że z tego to już nic nie urośnie
Ale taka bardzo płynna jak woda?dziewczyny, czy któraś z Was ma bezbarwną i bezzapachową wydzielinę z pochwy? Taką wodę bardziej? Bo nigdy tak nie miałam. Zaczęłam panikować czy to nie wody płodowe.
dziewczyny, czy któraś z Was ma bezbarwną i bezzapachową wydzielinę z pochwy? Taką wodę bardziej? Bo nigdy tak nie miałam. Zaczęłam panikować czy to nie wody płodowe.
wkładka wydaje się trochę wilgotna i jak wytrę się papierem toaletowym to też jest mokry. brałam jeszcze na noc kwas borny może to jeszcze od tego, ale nie wiem...Ale taka bardzo płynna jak woda?
W aptece są testy czy to wody płodowe. Używalam przy malowodziu z córką