mamaincogito
Fanka BB :)
U nas wiedza moi rodzice, w pracy szefowa i dwie koleżanki, bratowa męża ( jest położna i mnie uspokaja) i dwie sasiadki - sąsiadki dlatego że nie będę im zmyślać że sobie siedzę na urlopie a dziecko w żłobku po 10 godzin 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widzisz! Będzie dobrzeWłaśnie wróciłam od nowego gina. Pęcherzyk urósł i ma 8,1mm pojawił się zarys ciałka zółtego. Może będzie dobrze.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Hej dziewczyny. Jestem nowa, i cieszę się razem z wami oraz gratuluję , termin na 15.01 .2018 a więc postanowiłam spróbować dzielić się z wami odczuciami. Dwa miesiące temu poronilam samoistnie a dzis znów wracamy do " gry " . Mieszkam w UK, tutaj nie podtrzymują ciąży więc mam duphaston z Polski i mam nadzieję że tym razem się uda...
![]()

A betę miałaś robiona, mi sie przypomniało ze jak miałam taka sytuacje to lekarz od razu wysłał mnie na betę i jeszcze tego samego dnia wysyłałam mu mmsa ze zdjęciem wyników i wskaźnik był ok jak na ten tydzień ciąży i bardzo mnie uspokoił, chociaż tydzień do następnej wizyty chodziłam zdołowana na maksa [emoji29] ale wszystko dobrze sie skończyło [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom