reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej ja z moim P. 9 lat razem 8 po slubie:cool2:
U nas syn nieplanowany praktycznie na poczatku znajomosci :oops: za 1 razem akurat studia zaczelam a potem kopal mnie na egzaminach:laugh2:. Teraz musielismy sie zdecydowac na 2 ze wzgledu ze nie bede pozniej juz mogla miec dzieci i lekarze zalecili teraz.Udalo sie za 1 razem.Myslalam ze to potrwa a tu juz 2 dni przed miesiaczka pozytywny test:-p
Wasze historie kazda inna ale wyjatkowa...

Dream-udalo ci sie za pierwszym razem i to jest super!!!ciesze sie ze wyniki ok ;-)

Super ze wizyty udane :-:-)

reklama
A właśnie @dream tak ostatnio czytałam o tych wkładkach Twoich. Plamisz nadal? Teraz jak te upały to najlepiej w ogóle bez majtek chodzić, serio. Wkładki to siedlisko bakterii w taki upał.
Z córką pod koniec ciąży to prawie cały czas chodziłam już bez majtek pod sukienką, ubierałam tylko jak wychodziłam z domu. I teraz też od kilku dni po domu chodzę bez ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
od dwoch tygodni rowno nie plamie:) ale cos tam leci jakis sluz nie dalabym rady bez wkladki a znowu jak sprobowalam same majtki to tez mokre - tez zle bo wilgoc. co do bakterii w posiewie to wrrrrr nie chce o tym myslec. w piatek mi zrobi na wizycie to we wtorek bede miec wyniki

od dwoch tygodni rowno nie plamie:) ale cos tam leci jakis sluz nie dalabym rady bez wkladki a znowu jak sprobowalam same majtki to tez mokre - tez zle bo wilgoc. co do bakterii w posiewie to wrrrrr nie chce o tym myslec. w piatek mi zrobi na wizycie to we wtorek bede miec wyniki
To chodź bez. Ja też mam dużo śluzu, ale o dziwo jak nie mam majtek to nic nie leci. A na majtkach i owszem odkładało się.
Tym bardziej teraz, mi to sam lekarz w szpitalu zasugerowal. Tym bardziej, że w sumie siedzisz w domu to możesz czuć się swobodnie :)

To chodź bez. Ja też mam dużo śluzu, ale o dziwo jak nie mam majtek to nic nie leci. A na majtkach i owszem odkładało się.
Tym bardziej teraz, mi to sam lekarz w szpitalu zasugerowal. Tym bardziej, że w sumie siedzisz w domu to możesz czuć się swobodnie :)

leze w lozku to jakos tego nie widze wszystko bym uswinila:P pomysle ;)a umnie z upalow to pada wlasnie:D

Ponoć zdrowiej tak niż z wkładka. Ja osobiście wkładek już od dawien dawna nie używam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry