mamaincogito
Fanka BB :)
Ja, ale zależy coKtóraś z Was ma zamiar zamawiać rzeczy dla maluszka z AliExpress ?![]()
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja, ale zależy coKtóraś z Was ma zamiar zamawiać rzeczy dla maluszka z AliExpress ?![]()
A do jakiej kwoty można zamówić żeby nie było żadnych dodatkowych opłat typu cło itd? Za ile wychodzi mniej więcej przesyłka? Wiem że to pytanie już padło, ale można normalnie poprzez konto płacić tak?Ja teżi tak ciagle coś zamawiam (wczoraj kolejne 12 artykułow). A DLA MALUSZKÓW TE RZECZY MAJĄ OBŁĘDNE
Wiecie, że nawet dziewczyny w pracy zaraziłam tym Aliexpressem?![]()
Chyba do 25$ paczka jest zwolniona z cła. Ale to dotyczy 1 paczki. I wydać 25$ w jednej paczce to już sztukaA do jakiej kwoty można zamówić żeby nie było żadnych dodatkowych opłat typu cło itd? Za ile wychodzi mniej więcej przesyłka? Wiem że to pytanie już padło, ale można normalnie poprzez konto płacić tak?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dużo można, ale nie w jednej przesyłceJa przyznam , że jeszcze nigdy nie zamawialam z tamtej strony. Ale przyznaję, że zakochałam się w tych ciuchach [emoji3] Są boskie!
Mogłaby mnie którąś wprowadzic w ten świat zamawiania? O co tam chodzi? Czytałam, że nie można dużo zamawiać żeby paczka też nie została zatrzymana... czy coś w tym rodzaju