mamaincogito
Fanka BB :)
Po porodzie trzeba w coś dziecko ubrać, przebrać pampersaChciałam napisać, że przecież mąż zawsze może dowieźć ciuszki, no ale może bardziej elegancko dwie torby mieć [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po porodzie trzeba w coś dziecko ubrać, przebrać pampersaChciałam napisać, że przecież mąż zawsze może dowieźć ciuszki, no ale może bardziej elegancko dwie torby mieć [emoji23]
Po porodzie trzeba w coś dziecko ubrać, przebrać pampersaA ja osobiście sobie nie wyobrażam wysyłać męża po rzeczy w momencie, gdy właśnie powinien być z nami te parę godzin
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas pora odwiedzin była praktycznie 24 na dobę, ja urodziłam o 22.50, mąż był z nami do 2 w nocy a córke w tym czasie trzeba było ubrać, owinąć w kocyk i zdążyła 2 razy smółkę wydalićU nas to po prostu dzwoniłam z rana i recytowałam, co trzeba dowieźć, jak już przyjdzie pora odwiedzinwięc nie straciliśmy ani minuty z tego czasu.
Najgorsze, ze ja juz teraz kompletnie nie pamiętam, czego wtedy zapomniałam dopakować...i jest duża szansa, ze teraz zapomnę o tych samych rzeczach!![]()
Ja się zdecydowałam na Bebetto Tito, już zamówiony, ok. 8 tygodni czekania, jak już go odbierzemy to zrobię zdjęcia i wstawięA patrzyłaś na Espiro Next albo Bebetto Tito. Cena rozsądną i wydają się być solidnie wykonane. Choć nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża i narazie też się rozglądam
Moja siostra ma Iga, ciężki charakterChyba wam nie pisałam.. wreszcie dogadaliśmy się z Tz co do imienia [emoji3] Będzie Iga.
No chyba, że na polowkowych okaże się syn... to dalej będziemy główkowac [emoji3]
Haha Lovi Ty mnie zawsze umiesz rozbawic[emoji23]Haha no pojechalam z tym pytaniem [emoji23] Ale przezorny zawsze ubezpieczony.
Ostatnio czytalam.. jedna dziewczynę zaskoczył poród i biedna spakowala się w torbę z biedronki [emoji23]
Też znam jedną Ige, na z kolei życiowo strasznie nieporadnaMoja siostra ma Iga, ciężki charakter![]()
Tez mi sie podoba bardzo!Chyba wam nie pisałam.. wreszcie dogadaliśmy się z Tz co do imienia [emoji3] Będzie Iga.
No chyba, że na polowkowych okaże się syn... to dalej będziemy główkowac [emoji3]