Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z nogami chyba. Bo na zdjęciu usg mam napisane 14cm. Ja ledwo cokolwiek jem w macu sto lat nie byłam@dreamscometrue super[emoji4]i jaka duza kobitka,ale z nozkami czy do tego nogi[emoji4]
W koncu mozesz odetchnac[emoji5]
Mnie naszlo dzis na chessburgera i frytki z mc i co poradze???prosto z pracy pojade hahaha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tego kultura wymaga...@dreamscometrue mój dziadek też pali, zawsze palił. Ale odkąd pamiętam to jak byłyśmy małe z moją siostrą to nigdy przy nas nie palił, jak zaszłam w ciążę to też zawsze wychodzi na balkon zapalić jak do nich wejdę.
O to też by się zgadzałoTeż znam jedną Ige, na z kolei życiowo strasznie nieporadnaale nie imię świadczy o człowieku na szczęście
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to mówiłam mojemu że jak tego nie załatwi to ja jeździć nie będę, wiem nie powinnam może tak stawiać Sytuacji ale ja się męczyć nie będę a tym prędzej dzieciZnam Twój ból, moja odpala fajka za fajkiem. Na gadanie B nie zwraca uwagi, na niczyje gadanie nie zwraca, bo przecież "to nie ona jest w ciąży to może palić". Do tej pory głupio mi było wychodzić z pokoju, w którym pali, no bo jestem w gościach i wgl, ale ostatnio tak mnie wkurzyła, że już mam głęboko co sobie ona pomyśli.