zoja81
Fanka BB :)
Jem. Kazdy posilek zagryzam czyms czekoladowym - mozesz mi kilka kg zostawic jak znasz sposobWidocznie taki juz twoj urok
Jedź dużo słodkiego i węglowodanów, i z kilo serniczka za mnie [emoji3][emoji3][emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jem. Kazdy posilek zagryzam czyms czekoladowym - mozesz mi kilka kg zostawic jak znasz sposobWidocznie taki juz twoj urok
Jedź dużo słodkiego i węglowodanów, i z kilo serniczka za mnie [emoji3][emoji3][emoji3]
Gdzie zamowilas to cudo?Zobacz załącznik 1044872
A miałam już nic nie kupowaćjakie to ładne. Swędzą mnie ręce żebym czegoś nie kliknęła.
Z mojej nadprogramowej to druga Ty by wyszła [emoji23][emoji23][emoji23] ze 108 upsss jednak juz 109 aktualizacja danych 13.11.2019 [emoji85][emoji85][emoji85]Jem. Kazdy posilek zagryzam czyms czekoladowym - mozesz mi kilka kg zostawic jak znasz sposob![]()
Jeszcze nie zamówiłam, ale czuję, że zaraz napiszę do sprzedawcy jaka cenaGdzie zamowilas to cudo?
Kupuj i się nie zastanawiaj, w końcu księżniczka musi mieć takie cudaJeszcze nie zamówiłam, ale czuję, że zaraz napiszę do sprzedawcy jaka cenano kurde mam tyle tego
ale nie kupie swojej córeczce?
![]()
Ubranka
Ażurowa bluzeczka 56-98 cm-69 zł 104-116 cm-79 zł Spodnie kokarda 56-98 cm-69 zł 104-116 cm-79 zł Opaska pin up 💕💕 od 25 do 27 zł Zbieramy zamówieniawww.facebook.com
Oj tak, co przysiądę oczy mi się zamykają. Miałam dość intensywny weekend wiec albo jeszcze nie odespałam albo to ta pogoda. Pada, szaro, buro, nic mi się nie chce...Tez jestescie teraz bardziej spiace?
Mi normalnie urywa sie film - najczesciej na 2-3 godzinki. Nic mnie nie budzi - teraz np. Maz rznal/pilowal od rana sciane pod parapet. /pietro nizej ale i tak dosc mocno slychac/- zaczelo mi to przeszkadzac dopiero teraz po przebudzeniu.
Zawinelam sie w koldre, wlaczylam muzyke i palulu. Tera tylko brzuch pod koldra chowam zeby wyciszyc.
Oj tak, co przysiądę oczy mi się zamykają. Miałam dość intensywny weekend wiec albo jeszcze nie odespałam albo to ta pogoda. Pada, szaro, buro, nic mi się nie chce...