reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
1573647345796.png

A miałam już nic nie kupować :D jakie to ładne. Swędzą mnie ręce żebym czegoś nie kliknęła.

Jeszcze nie zamówiłam, ale czuję, że zaraz napiszę do sprzedawcy jaka cena :) no kurde mam tyle tego:D ale nie kupie swojej córeczce? :P
Kupuj i się nie zastanawiaj, w końcu księżniczka musi mieć takie cuda😉

Tez jestescie teraz bardziej spiace?
Mi normalnie urywa sie film - najczesciej na 2-3 godzinki. Nic mnie nie budzi - teraz np. Maz rznal/pilowal od rana sciane pod parapet. /pietro nizej ale i tak dosc mocno slychac/- zaczelo mi to przeszkadzac dopiero teraz po przebudzeniu.
Zawinelam sie w koldre, wlaczylam muzyke i palulu. Tera tylko brzuch pod koldra chowam zeby wyciszyc.
Oj tak, co przysiądę oczy mi się zamykają. Miałam dość intensywny weekend wiec albo jeszcze nie odespałam albo to ta pogoda. Pada, szaro, buro, nic mi się nie chce...

reklama
Ja tez spiąca, niewiem czy to nieprzespane noce, pogoda czy pora roku a moze wszystko razem. Ale mam dzieci w domu i jakos nie bardzo moge sie zdrzemnąc, moje chlopaki to straszne rozrabiaki i maja talent do robienia przeroznych glupotek.
Oj tak, co przysiądę oczy mi się zamykają. Miałam dość intensywny weekend wiec albo jeszcze nie odespałam albo to ta pogoda. Pada, szaro, buro, nic mi się nie chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry