reklama

Styczniowe mamy 2020

Tez nie śpię hehehe
Przyuważ czy na prawym boku sie nie kladziesz. Sprzyja zgadze. Jedź mało. Po.hapsiuku a często. Ja mam.wrzody, nadrzerke, refluks.. wiec zgaga to moje drugie imie hehehehehe
Witaminki tez łykam. Jestem obecnie w terenach gorskich i bez tego ani rusz. Jodu tez ci tu brak. Magnez na skurcze można-max 2 dziennie. Wczoraj to konsultowalam. Bo te moje wielkie stopy nie dają mi spac.
Wyliczyłam wczoraj że synkowi przybywa około 40g dsiennie hehehe zatem w 4kg sie nie zmiescimy [emoji85][emoji85][emoji85]
O :) wreszcie ktos :)
A spie na prawym - czasem Mala mi pozwala 😜 lewy mam totalnie zakazany.
No te krowki na noc to byly deserem do tacki ptasiego, ktore zjadlam w dzien - pewnie przesadzilam ze slodkim.

Z tym magnezem to na zas pytalam gin, bo ostatnio nie biore i jest ok.

Ladnie przybiera :) niech ma dobry start ❤

reklama
O :) wreszcie ktos :)
A spie na prawym - czasem Mala mi pozwala [emoji12] lewy mam totalnie zakazany.
No te krowki na noc to byly deserem do tacki ptasiego, ktore zjadlam w dzien - pewnie przesadzilam ze slodkim.

Z tym magnezem to na zas pytalam gin, bo ostatnio nie biore i jest ok.

Ladnie przybiera :) niech ma dobry start [emoji173]
A czemu na lewym nie możesz?
Właśnie lewy jest wskazany po to żeby unikac zgagi to raz, a najwazniejsze to że przepływy w pępowonie są lepsze i nie zaklucone

A czemu na lewym nie możesz?
Właśnie lewy jest wskazany po to żeby unikac zgagi to raz, a najwazniejsze to że przepływy w pępowonie są lepsze i nie zaklucone
Bo wojna sie zaczyna. Odpycha sie i kopie do momentu az sie odwroce. Ona chyba w tym boku sobie zamieszkala i nie lubi sie dzielic. ;)
Na wizycie wszystko bylo ok to chyba nie szkodzi.

Ona nawet pas w samochodzie 'obkopuje' bo z lewej strony jej dotyka /jezdze jako pasazer/.

Bo wojna sie zaczyna. Odpycha sie i kopie do momentu az sie odwroce. Ona chyba w tym boku sobie zamieszkala i nie lubi sie dzielic. ;)
Na wizycie wszystko bylo ok to chyba nie szkodzi.

Ona nawet pas w samochodzie 'obkopuje' bo z lewej strony jej dotyka /jezdze jako pasazer/.
Jak mi sie synek glowką do dołu przekrecił tez atakuje mi lewą stronę. Po prawej "jedynie" żebra mam skopane i to bardzo wysoko az pod piersią
Na plecach tylko staj sie nie spać.
Ja na lewej staram sie wlasnie ze wzgledu na zgage spać. Tak mam podunie złożoną i zobacz jaką pocieche w wyrku hehehe

Załączniki

• 20191122_011825.jpg
    20191122_011825.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 120
Ostatnia edycja:
@SalsaPL Ty pewnie teraz kotleta jesz :) zycze smacznego :)

Mnie meczy zgaga i skreca z glodu :( - dopiero za godzinke moge wziac proszek na tarczyce a za dwie zjesc sniadanie - maly koszmar trwa [emoji12]
Cos czuje, ze gdyby nie to szybciej i wiecej bym przybwala na wadze
A dzis nocny hit to bułeczka ze smalczykiem wlasnej roboty- taki 99% mięska [emoji39][emoji39][emoji39]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry