reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Jak tak dziewczyny po weekendzie? Mi się już nawet niewygodnie leży na kanapie :o Powoli się serio ciężko robi ale już niedługo. Od czasu do czasu tez mi duszno, malutka głowa chyba na przeponę uciska. W tym tygodniu mam wizytę😍 dziś mam plan wyjmować poprane ubranka z worków strunowych i układać do szafy. W tym tygodniu maja przyjść ostatnie zamówienia tez. No i mamy grudzień❄❄
Wygodnie to tylko w lozku z masa poduch 😀.
Fajnie, ze sobie poukladasz. Ja jeszcze czekam na zakup jakiejs komody dla Malej. Ale to po remoncie salonu z tym rusze no teraz nie ma jak z mezem o tym gadac :(

Jak tak dziewczyny po weekendzie? Mi się już nawet niewygodnie leży na kanapie :o Powoli się serio ciężko robi ale już niedługo. Od czasu do czasu tez mi duszno, malutka głowa chyba na przeponę uciska. W tym tygodniu mam wizytę😍 dziś mam plan wyjmować poprane ubranka z worków strunowych i układać do szafy. W tym tygodniu maja przyjść ostatnie zamówienia tez. No i mamy grudzień❄❄
Mi też bardzo niewygodnie 🙂 Do spania poducha pod brzuch, między kolana, za plecami a i tak zaliczyłam dzisiaj bezsenną noc. Chyba czas się zebrać na jakiś spacer. Zimno ale od siedzenia i leżenia kości bolą.
Prasowanie ostatniej porcji ciuszków nadal na mnie czeka😕
W tym tygodniu mam zamiar się już spakować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry