K_89
Fanka BB :)
Według mojego lekarza mam mieć mniej jak 95 rano. Mam około 88 codziennie nacZczo.92-98 tylko to były nieliczne przekroczenia (w sensie niecodzienne). Krzywą robiłam już ok 10 tc bo naczczo z krwii wyszedł podwyższony cukier.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Według mojego lekarza mam mieć mniej jak 95 rano. Mam około 88 codziennie nacZczo.92-98 tylko to były nieliczne przekroczenia (w sensie niecodzienne). Krzywą robiłam już ok 10 tc bo naczczo z krwii wyszedł podwyższony cukier.
A jak dzidziuś rosnie? Nasza nie jest za duża w związku z tym cukrem. Zobaczymy na kolejnej wizycie.92-98 tylko to były nieliczne przekroczenia (w sensie niecodzienne). Krzywą robiłam już ok 10 tc bo naczczo z krwii wyszedł podwyższony cukier.
Daj znać jak tam po wizycie, ja mam jutro.Dziś mam wizytę. Mała do tej pory rośnie prawidłowo co do tyg. Nie była za mała czy za duża. Ostatnio porownalam usg które miałam z synem w tym okresie i była 120g lżejsza niż brat. On zawsze szczuplak był i do dziś tak mu zostało![]()
Ja też mam jutro wizytę, jestem ciekawa ile mały waży, bo moje plecy mówią że sporo przybraliśmy przez ten miesiącDaj znać jak tam po wizycie, ja mam jutro.
Jutro rano będę się ważyć ale ostatnio było 9 kg.U mnie z powodu porodu przedwczesnego, złożonego pessara mam zawsze wizyty co 3 tyg.
Dużo przytyłyscie od początku ciąży?
U mnie z powodu porodu przedwczesnego, złożonego pessara mam zawsze wizyty co 3 tyg.
Termin na 4/01 +9kg, ale do 5 miesiąca na minusie bądź tychodzilam na 0. Ja mam najbliższą wizytę 12/12 i mówiła, ze jak wszystko będzie ok, widzimy się 6 tygodni po porodzie.U mnie z powodu porodu przedwczesnego, złożonego pessara mam zawsze wizyty co 3 tyg.
U mnie 13 kg na plusU mnie z powodu porodu przedwczesnego, złożonego pessara mam zawsze wizyty co 3 tyg.